Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bénának éreztem magam. Szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bénának éreztem magam. Szerintetek keresni fog? (lent)

Figyelt kérdés

tegnap találkoztam egy fiúval. nagyon aranyos és kedves volt. konkrétan eddig tökéletes. jól éreztük magunkat, legalábbis ő is azt mondta. elköszönéskor megcsókolt és elég bénának éreztem magam..nem az első volt, de az első olyan tényleg igazi. aztán utána rögtön megkérdezte, hogy mikor találkozunk legközelebb.

akkor nincs gáz és én reagáltam túl?

2011. dec. 23. 09:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt mi nem tudhatjuk. Majd kiderül.
2011. dec. 23. 10:02
 2/4 anonim ***** válasza:
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnncccccccccccccccccccsssssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. dec. 23. 10:04
 3/4 anonim válasza:
ha utna ilyen kerdest tedd fol biztos h nem! vagy ha veletlenul tenyleg kicsit rosszabb volt akk annyira megkedvelhetett h elnezi./esetleg csak egy menetre akar,errol jobb megbizonyosodni/
2011. dec. 23. 10:37
 4/4 anonim ***** válasza:
na, keresett?
2011. dec. 24. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!