Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejön az ilyen test?
sosem voltam büszke a testemre mivel a sporton és a melón kívül nem dolgoztam vele, de kíváncsi lennék 1-10 ig mennyit adnátok rá
wháá..nekem bejön.:))
18/L
ui.:..jaa, és nyugodtan légy büszke magadra.;)
ez nagyon gáz hogy így próbál bókokat gyűjtögetni
már-már szánalmas...
"manapság már mindenki gyúr meg szedi a sok szart"
Igen és attól a sok szartól lesz valaki izmos ugye ?
Te nagyon elvagy tévedve!!! Amúgy menj aztán szedjél virágot, ne a sok szart.
Kép alapján
0/10
Ha egész alakos lenne,akkor tudnám 1-10ig pontozni.
# 14/16 én véleményt kértem nem bókokat. ebben benne van a pozitív és a negatív vélemény is. ha pozitív visszajelzést kapok annak csak örülni tudok de nem azért tettem ki a képet hogy "bókokat gyűjtsek" mivel mint mondtam nem vagyok büszke a testemre
# 15/17 szinte már vártam hogy valaki beszóljon... amúgy azzal hogy "szedi a sok szart" arra akartam utalni hogy nevetséges hogy már a 15-16éves gyerekek danabollal meg ilyenekkel tömik magukat. amúgy a férfi ismerőseimnek már kb a fele kondizik , ki így, ki úgy. én egyáltalán nem ezért is tettem fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!