Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Nektek tényleg bejönnek a rendőrök?
Lányok/Nők! Nektek tényleg bejönnek a rendőrök? Ha igen, miért? Na meg mit teszel akkor,ha meglátsz egyet az utcán, aki pl tetszik?
Kort is.
Nagyon :)
Nem tudom megmondani miért. Annyira férfias az egyenruha, a munkája. Szóval felém férfiasságot sugároz. Főleg ha magas, fekete hajú kék szemű egyénhez társul :)
22/N
Nem a tisztire.. (sajnos), RSZKI-ba járok, de amúgy szeretnék Hadnagy (tiszti státusz)lenni,meg is teszek majd szolgálatom során érte minden tőlem telhetőt, amennyiben még lehetséges lesz az átképzés, na meg a diploma megszerzése.
Tudod: " (...)tudásom legjavát nyújtva(...)" :)
Nekem egyáltalán nem... főleg 2006 ősze óta. Azóta sokszor inkább ellenszenvet érzek, mintsem szimpátiát.
De az egyenruha - elvonatkoztatva a rendőröktől - vonzó. Pl. tűzoltóknál. :)
Az elöttem válaszoló nak.
2006 ősze...hmmmm... Valami rémlik, csak nem téged is megruháztak? Egyébként a középkorban is történtek durva dolgok akkor már vissza mehetünk egészen addig is. 2006-ból annyi rémlik hogy több száz rendőr súlyosan megsebesült. Egyébként a kérdező írta hogy a korra is kíváncsi. Én nem írom mert én nem lány vagyok hanem fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!