Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak bejönnek azok a srácok akik gitároznak?
Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 13:13
11/19 anonim válasza:
nekem nagyon..képes vagyok beleszeretni egy gitárosba..imádom..
12/19 anonim válasza:
ma 15:02
akkor is szánalmas és felszínes vagy!
13/19 anonim válasza:
A lányoknak nem kellenek a csúnya fiúk, de én vagyok a felszínes. Hát persze.
14/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat csak ma 14:53-nak nem.Figyelj öreg attól még hogy nem vagyok olyan szánalmas mint te attól még nem kell leszólni.
2011. dec. 21. 16:10
15/19 anonim válasza:
kérdező:nem hozzád szóltam
csúnya fiú:akkor rinyálj tovább,ha jól esik!legfeljebb egyedül maradsz életed végéig!vagy válassz egy ronda csajt,mert akkor az illik hozzád!add le az igényeid és lesz csajod!:)
16/19 anonim válasza:
16:16 Nehogy azt hidd! Próbálkoztam én már ronda csajoknál is eleget, de átlagos szintnél alább ők sem adják.
17/19 anonim válasza:
16:26 törődj bele ne itt siránkozz mert g*cire idegesítő! -.-
igen általában bejönnek a lányoknak, mert az érzelmességüket többnyire a zenében fejezik ki és ezt a lányok romantikusnak tartják.
18/19 anonim válasza:
16:57 Nem szerzem meg neked ezt az örömöt :) Legalább annál többen szembesülnek az igazsággal.
19/19 anonim válasza:
Hát, mivel én is tanulok gitározni, csak örülök annak, ha valaki érti is amit mondok róla. Amúgy igen, a gitáros srácok általában helyesek, magabiztosnak tűnnek, főleg amikor a vállukra veszik és végigmennek az utcán. Szerintem egy ilyen srácról a legtöbb csajnak az jut eszébe, hogy majd játszik nekik valami romantikusat:DD 16/l.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!