Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok olyan kép linket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok olyan kép linket küldeni amin egy barna hajú csaj csokolozik és nem látszik az arca? Léccci.

Figyelt kérdés
Tudnátok olyan kép linket küldeni amin egy barna hajú csaj csokolozik és nem látszik az arca? Léccci.
2011. dec. 20. 19:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
na ez már engem is érdekelne
2011. dec. 20. 19:23
 12/31 anonim ***** válasza:
2011. dec. 20. 19:36
 13/31 anonim ***** válasza:
mitszerkesztesz?
2011. dec. 20. 19:57
 14/31 A kérdező kommentje:
Bocsánat h ha ugy tűnt mintha nekem kellene de igazából egy fiú haverom kérte h kerresek egy olyan képet amin nem látszik a csaj arca mert kering rola a neten egy pár kép amint egy csajjal csokolozik (és hát..elég trágár hozzászolások vannak ) és ezt a képet nagyon sokan látták és szertném hogyha valaki megtalálja akkor szoljon..(Azthisszem h a képneve valami : "Smaci oohh,de édes, elolvadok.:P vagy valahogy igy volt fennt -de sehol sem találom :( ) (ebböl a cimböl is látszik h mennyire jó akarója tette fel a netre.
2011. dec. 20. 20:04
 15/31 anonim ***** válasza:
Mi az ok? Már z én kiváncsiságom is felkeltetted. Ez az utolsó aranyos:)
2011. dec. 20. 20:05
 16/31 A kérdező kommentje:

Ja és annak a hozzászolonak üzenem aki ezt irta: biztos vkinek mutogatni akarja,h van pasija....csicska

h én pasi vagyok de mindegy.

2011. dec. 20. 20:06
 17/31 anonim ***** válasza:
vmi napiszar post volt?:D
2011. dec. 20. 20:06
 18/31 A kérdező kommentje:
Igen. És nagyon segiteni akarok neki(k) mert valaki titokban nyomoz utánuk(valami kis f*sz) és titokban fotozgatja öket. :( ugy h most szakitaniuk kelett.. :(
2011. dec. 20. 20:13
 19/31 anonim ***** válasza:
ez akkora fake:D
2011. dec. 20. 20:15
 20/31 anonim ***** válasza:

Ez szarság,csak hazudgálsz.:D

Én meg csak azért írom ezt,mert anyukám itt áll mögöttem,és ha nem válaszolok vmi csúnyát egy ilyen kérdésre,akkor nem kapok 1 hétig enni.

Annyira hihető a sztorid,mint amit én írtam.:D

2011. dec. 20. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!