Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz egy lány r*banc? Én az vagyok?
Ha sokszor váltogatja a partnerét? Ha ismeretlenekkel is összefekszik az élvezetért? Ha pénzért csinálja? Vagy mitől lesz valaki r*ngyó? Én r*ngyó vagyok attól, hogy szűzként pettingelek egy sráccal úgy, hogy nem vagyunk szerelmesek? Furcsa kérdés tudom. De ezen gondolkodok egy ideje. Mert mindig azt hallom, hogy a lányok mekkora k*rvák meg r*bancok, meg mindegyik csak dugni akar. De mitől válik valaki azzá? Mi az a határ, amikor már azt mondjuk valakire, hogy az? Most például én az leszek, ha 19 évesen már nagyon viszket (ha csúnya akarok lenni), és már szeretném kipróbálni, hogy mégis milyen a testi szerelem. Csak hát nincs más, mint ez a srác, akibe nem vagyok ugyan szerelmes, de mégis el tudnám vele képzelni.
Előre is köszi a választ!
Egyáltalán nem vagy az :)
Háát.. Szerintem várd meg az igazit az elsőre, vele meg maradj a pettingnél meg az orális sexnél szerintem :)
Szerintem mindenkinél mása ribancság mértéke.
Például egy vallásos embernek az is az, ha házasság előtt csinálod, ne adj isten egynél több emberrel ki mered próbálni :P Valaki viszont azt sem tartja annak, ha úgy érzed, ki kell élned magad és gyakran váltogatod a szexpartnereidet.
Én személy szerint azt tartom _csak_ ribancságnak, ha egyszerre több emberrel csinálod. De nálad ez nem áll fenn, így az én szememben nem vagy az. :)
Nehéz ezt eldönteni.Ismerek olyat,akire csak irígységből mondták,h ribi.
Engem is illettek ezzel a szóval,de csak azért,mert a rossz nyelvek olyan pletykákat terjesztettek,h mikor nemrég a fülembe jutott egy csokorral belőlük,hát alaposan seggre ültem.Finoman tisztáztam az illetékesekkel,h azért ez így ebben a formában nagyon nem igaz.
Persze nekem is volt egyetlen egy olyan pasi az életemben,akivel csak szex volt köztünk,de szerelem nem.Éppen akkor senkinek sem volt senkije,hát együtt futottunk.
Persze nem mindegy,h amikor ágybarátja van valakinek,akkor 15 vagy 25 éves.Mert ha valaki korán kezdi a szexet,és hamar ágybafekszik,akkor könnyedén mondják rá,h az.
De a hamar lefekvés sem útmutató,mert én pl a férjemmel kb 9 óra ismeretség után az ágyban voltam.(Nem biztos,h ezt követendő példának szánnám a lányomnak.)De volt olyan is,akivel hónapokig kergettük egymást,mégsem lett semmi a dologból...
Talán az is megnöveli a ribi jelző kiérdemlésének esélyét,hogy van-e érzelem a kapcsolatban.
Meg kell egy bizonyos fokú intelligencia is.
Összegezve:Érzelem nélkül,túl fiatalon elkezdett nemi élettel,szerény agyiképességek birtokában, gyakran váltogatott partnerek.
Talán ez kimeríti a ribi fogalmát.H rád illik-e azt neked kell eldönteni.
Akkor én tuti nagy ringyo vagyok,mert volt egyéjszakàs kapcsolatom,volt több partnerem(nem egyidejüleg9
okmindent kiprobàltam,mert kivàncsi voltam,ut sélén nem kellettem magam,de ha egy pasit megkivàntam,akkor az adott lehetöséget kiahsznàltam.
Most férjnél agyok,nem csalom meg,nem àll szàndékomban,màr ugymond kiéltem magam.
És nem panaszkodok,hogy én nem éltem àt dolgokat.
Természetesen ha mindenképp partner cserére vàgysz,ne feledd!
Csakis gumival szeretkezz.
Köszönöm a válaszokat!
Az intelligencia megvan mindkettőnknél, előre tisztáztuk a dolgokat, hogy ez ránk tartozik, szétkürtölni nem fogjuk, és egyelőre "csak" petting lenne egy jó darabig. Csak hát mégis furcsának találom az egészet. Azt hittem, hogy konzervatívabbak az emberek. De kellemesen csalódtam az eddigi válaszok alapján.
ri*banc, qrva az aki bizonyos ellenszolgáltatásokért cserébe szexuális juttatásban részesít. Vagyis egyedül akkor leszel az, ha nem azért szexel, pettingelsz mert neked jó, hanem azért mert fizetnek érte. Minden más esetben maximum egyes emberek nevezhetnek annak, nem mintha bármi közül lenne hozzá h pl egy héten hány pasival fekszel le.... amit te csinálsz az meg még ettől is messze, van, teljesen normális dolog.:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!