Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány napig lehet azt a gyógysz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány napig lehet azt a gyógyszert beszedni ami elmulasztja a terheséget?

Figyelt kérdés
B.nőmet véletlen teherbe ejtetem körülbelűl 1-hete és most derűlt ki de abortus-t nem akarunk de viszont gyereket se!
2011. dec. 19. 17:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%
SSzégyen vagy ;)
2011. dec. 19. 19:26
 12/18 Pj0tr ***** válasza:
72%

És "ezeknek" a szavazata ugyanannyit fog érni mint az enyém... Szégyen.

Írni nem tud. Fogalmazni nem tud. Esze sincs túl sok. A biológiát sem ismeri, de kefélni azt tud...

Bocsi, nem személyes, de ez kétségbeejtő.

2011. dec. 20. 09:18
 13/18 A kérdező kommentje:
Bocs már nem kértem hozzá szívszoritó komment-eket a kérdésre válaszolnál inkább te pancser!! Fordulj magadba! Lehet én tudok kefélni de te ezek szerint nem mert pici a farkad de szar lehet! ;)
2011. dec. 21. 20:27
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Majd akkor is ilyen flegmán fogsz válaszolni, amikor a barátnőd/dugótársad szülei veled fizettetik ki az abortusz díját? ;)
2011. dec. 21. 22:48
 15/18 anonim ***** válasza:
tesztet csinaltatok már????
2011. dec. 22. 00:27
 16/18 Pj0tr ***** válasza:
100%

Abortusz? A lesz a legkisebb problémája. És szerintem nem is lesz abortusz. Majd amikor pár év múlva fizetheted a gyerektartást.

Egyébiránt kedves nagyszájú ismeretlen, a valódi szeretkezéshez nem csak f@sz kell és pin@! Nekem is van f@rkam és köszönöm az aggódást jól megvan. Nem kicsi, nem nagy.

De te dugtad volna inkább a húsdarálóba.

A kérdésedre már megszületett a válasz is, csak úgy tűnik nem bírod értelmezni.

Nincs gyógyszer ami elmulasztja a terhességet. Ha már "elmulasztja" akkor az valójában abortusz és orvosi beavatkozást/felügyeletet igényel.

Amire te gondolsz kedves kérdező, az a ún. 72 órás tabletta, ami megakadályozza a terhesség kialakulását. (Ha jól tudom a legtöbb azon az elven működik, hogy vérzést idéz elő így nincs hol megtapadnia a megtermékenyített petesejtnek, de hülye vagyok a témához, szóval... :) )

Teendők:

1) Legalább két hetet várni az aktustól

2) Terhességi teszt megvétele. Ne valami szar olcsót, főleg, ha ilyen hamar el akarjátok végezni.

3) Követni a használati utasítást

4) Kiderül, hogy egyáltalán terhes-e a lány

Ezek után akármi a vége, szálljatok magatokba és gondoljátok át a dolgokat! És ne csak magatokra gondoljatok! Az új életért ti lennétek a felelősök! Ha szar élete lenne a ti hibátok lenne!

2011. dec. 22. 08:41
 17/18 LadyLee ***** válasza:

"Lehet én tudok kefélni "

Gratulálok. De gondolodni derogál mi, te szerencsétlen agyatlan balf@sz...

2011. dec. 22. 12:51
 18/18 anonim ***** válasza:
sokra mentél a keféléstudományoddal haver, ha agyad meg nincs:DDD
2011. dec. 22. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!