Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, nektek a barátnőtök a legszebb vagy tisztában vagytok vele, hogy nála is vannak jobb nők?
Igen, értem hogy velük vagytok meg szerintetek szép, de van olyan csaj akire azt mondod, hogy szebb mint a barátnőtök?
Ma őszinte beszélgetést folytattam barátommal, ő mondta, hogy természetesen látja ha egy nő szebb nálam de engem szeret meg blabla
Persze nem akarom hogy ámítson hogy én vagyok a legszebb mert 10es skálán magamat kb 6osnak sorolnám, szóval nem vagyok egy topmodell.
68%os hülyeségeket beszélsz
rám is rámhajtottak már izmosabb kidolgozott testű srácok ezerrel (barátom nem az, nincs semmi ideje edzeni, meg nem is olyan alkat)akik be is jöttek de le se sz@rtam őket
amúgy nem akarom magamat ámítani, csak kérdeztem :) a linkelt kérdéshez nagyon hasonló kérdés ez is, látom más is foglkozik a témával, de én vele ellenben nem szenvedek önbizalomhiányban. nem vagyok egoista, de nem is szenvedek minden nap, hogy hogy nézek ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!