Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, nektek a barátnőtök a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, nektek a barátnőtök a legszebb vagy tisztában vagytok vele, hogy nála is vannak jobb nők?

Figyelt kérdés

Igen, értem hogy velük vagytok meg szerintetek szép, de van olyan csaj akire azt mondod, hogy szebb mint a barátnőtök?

Ma őszinte beszélgetést folytattam barátommal, ő mondta, hogy természetesen látja ha egy nő szebb nálam de engem szeret meg blabla

Persze nem akarom hogy ámítson hogy én vagyok a legszebb mert 10es skálán magamat kb 6osnak sorolnám, szóval nem vagyok egy topmodell.

2011. dec. 18. 19:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Pedig a lányoknak csak az számít mennyire szép egy fiú, ez alapján cserélgetnek, ennyi, kár tagadni ezt.
2011. dec. 18. 19:32
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne vergődj, nem vagyunk rád kíváncsiak.
2011. dec. 18. 19:33
 13/14 A kérdező kommentje:

68%os hülyeségeket beszélsz

rám is rámhajtottak már izmosabb kidolgozott testű srácok ezerrel (barátom nem az, nincs semmi ideje edzeni, meg nem is olyan alkat)akik be is jöttek de le se sz@rtam őket

amúgy nem akarom magamat ámítani, csak kérdeztem :) a linkelt kérdéshez nagyon hasonló kérdés ez is, látom más is foglkozik a témával, de én vele ellenben nem szenvedek önbizalomhiányban. nem vagyok egoista, de nem is szenvedek minden nap, hogy hogy nézek ki :D

2011. dec. 18. 20:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem a barátnőm a világon a legszebb, ugyanis abszolút az ízlésem, mindig ilyen lányra vágytam!
2011. dec. 19. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!