Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 éves vagyok, és tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves vagyok, és tetszik egy 23 éves lány. Lehet nála esélyem?

Figyelt kérdés
Hogy jelezzem, hogy tetszik? Félek, hogy gyereknek fog tartani.
2011. dec. 18. 18:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

persze hogy LEHET

fogalmunk sincs hogy állsz vele, én nem mondanám meg neked, hogy hogy jelezz.

2011. dec. 21. 19:08
 12/14 anonim ***** válasza:
pont attól vagy gyerekes hogy ilyen tutyimutyi vagy, ha előtte is tiszta para leszel, na az nem valami bíztató. szóval nem így kellene hozzáálni
2011. dec. 21. 19:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Nos, en 23 eves nokent irom, hogy igen, bar nalam nem lenne. De nalunk noknel nem ritka, hogy nem epp korban hozzank illot keresunk. 21 evesen volt 18 eves baratom, de ilyen is csak egyszer esett meg, mert valahogy mindig az idosebbek vonzottak. Nevezzuk ezt apakomplexusnak :)
2011. dec. 21. 19:14
 14/14 anonim válasza:
Én is 19 vagyok és egy 26 éves NŐ-vel ismerkedek. Ki lehet érte nevetni, de teszek rá. Menj oda hozzá, mert a NŐK (és nem a "kislányok" díjazzák a "bátor" fiúkat! Hajrá! ;)
2014. júl. 6. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!