Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan fiúról/fiatalemberről, aki borotválja a lábát, és a mellkasát?

Figyelt kérdés

Csupán több véleményre lennék kíváncsi...ezért tettem fel a kérdést.

Köszi előre is :)

2011. dec. 18. 13:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Felőlem mindenki azt csinál,amit akar, de ne várja el senki, hogy ne mosolyogjam meg. Az biztos, hogy szexuálisan nem tudnám értékelni, és nem a férfias jellem ugrik be róla, tehát maximum barátság lehetne egy ilyen férfivel. Nem szeretem, ha úgy néznek ki, mint egy nő.

Ettől függetlenül én nem vagyok bunkó, szóval nem szidnám és szólogatnék be neki, a véleményemet csendben elkönyvelem magamban és kész.

2011. dec. 18. 14:17
 12/13 anonim ***** válasza:
szerintem a borosta csakis az arcon elfogadott. akkor inkább gyantázza le a lábát (talán az még jobb ha csak ritkítja a szőrt, vagyis pár alkalom után abbahagyja, ha már ennyire zavarja hogy szőrös) és a mellkas ugyanúgy nem izgató ha borostás :/
2011. dec. 18. 15:43
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2011. dec. 18. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!