Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unatkozok, van még valaki?
Figyelt kérdés
2011. dec. 18. 02:35
11/18 anonim válasza:
Vagy csak túl sokat ittál
:D:D:D:D::D:D:D:D:D
12/18 A kérdező kommentje:
16
2011. dec. 18. 04:02
13/18 anonim válasza:
ki én?
nem ittam sokat, de itt a neten sok szép lánnyal vagyok :D
14/18 anonim válasza:
Jaah vagy úgy :DD
Meghiszemazt :DDD
21F
15/18 anonim válasza:
Irigylem az ilyen tartalmas beszelegeteseket ...szinte spriccel az inteligencia es a magasfoku erdeklodes kitarulkozasa hogy mennyi vevo van ezekre a magas szintu temakra.. ahol neha egyesek sajt maguknak valszolgatnak es irogatnak...hogy masokat is szorakoztassanak..gratula!
16/18 anonim válasza:
05:33:
Hát irigyelheted is. Valószinűleg neked még nem volt részed társasági életet élni. Ide fosod az ostoba sz@rságaid, jössz itt az intelligenciával... Kérdezte valaki a véleményed?
Pontosan te vagy az aki saját magának válaszolt, mert amit leírtál, senkit nem érdekelt.
Ennyit a magasröptű intelligenciádról barátom.
Te is csak az átlag senki vagy, aki kemény meggyőződéssel hiszi, hogy okosabb az átlagnál. Elég sz@r lehet neked, hogy ezt egy anonim fórumon kell megtenned...
21F
17/18 anonim válasza:
Koszike a valaszt..azt kerdezed kikerdezett..valoban senki nem kerdezett de en abban a hiszemben voltam hogy ez egy forum ahol az emberek hozza szolhatnak de ezek szerint tevedtem .Tisztelem a hozza szolasodat es elnezesedet kerem ha szemelyes jellegunek talaltad volna a megjegyzesem. Megegyszer elnezesedet kerem es akkor tartozkodok a tovabbiakban attol hogy leereszkedjek erre a szintre mert valoban nem ildomos a magas szintu tarsalgasba beleszolni ahol tragarsagot es izlestelen megjegyzesekkel illetik az embert. Megkulomboztetett udvozletem neked 21F es kellems karcsonyi unnepeket es boldog bekessegben gazdag uj evet kivanok neked..
18/18 anonim válasza:
Én is kellemes karácsonyt kívánok neked boldog új évvel.
Egy ékezetes billentyűzetet azért kérjél a Jézuskától ;)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!