Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Unatkozok, van még valaki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unatkozok, van még valaki?

Figyelt kérdés
2011. dec. 18. 02:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Vagy csak túl sokat ittál

:D:D:D:D::D:D:D:D:D

2011. dec. 18. 03:43
 12/18 A kérdező kommentje:
16
2011. dec. 18. 04:02
 13/18 anonim ***** válasza:

ki én?

nem ittam sokat, de itt a neten sok szép lánnyal vagyok :D

2011. dec. 18. 04:10
 14/18 anonim ***** válasza:

Jaah vagy úgy :DD

Meghiszemazt :DDD

21F

2011. dec. 18. 04:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Irigylem az ilyen tartalmas beszelegeteseket ...szinte spriccel az inteligencia es a magasfoku erdeklodes kitarulkozasa hogy mennyi vevo van ezekre a magas szintu temakra.. ahol neha egyesek sajt maguknak valszolgatnak es irogatnak...hogy masokat is szorakoztassanak..gratula!
2011. dec. 18. 05:33
 16/18 anonim ***** válasza:

05:33:

Hát irigyelheted is. Valószinűleg neked még nem volt részed társasági életet élni. Ide fosod az ostoba sz@rságaid, jössz itt az intelligenciával... Kérdezte valaki a véleményed?

Pontosan te vagy az aki saját magának válaszolt, mert amit leírtál, senkit nem érdekelt.

Ennyit a magasröptű intelligenciádról barátom.

Te is csak az átlag senki vagy, aki kemény meggyőződéssel hiszi, hogy okosabb az átlagnál. Elég sz@r lehet neked, hogy ezt egy anonim fórumon kell megtenned...

21F

2011. dec. 18. 13:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Koszike a valaszt..azt kerdezed kikerdezett..valoban senki nem kerdezett de en abban a hiszemben voltam hogy ez egy forum ahol az emberek hozza szolhatnak de ezek szerint tevedtem .Tisztelem a hozza szolasodat es elnezesedet kerem ha szemelyes jellegunek talaltad volna a megjegyzesem. Megegyszer elnezesedet kerem es akkor tartozkodok a tovabbiakban attol hogy leereszkedjek erre a szintre mert valoban nem ildomos a magas szintu tarsalgasba beleszolni ahol tragarsagot es izlestelen megjegyzesekkel illetik az embert. Megkulomboztetett udvozletem neked 21F es kellems karcsonyi unnepeket es boldog bekessegben gazdag uj evet kivanok neked..
2011. dec. 18. 18:10
 18/18 anonim ***** válasza:

Én is kellemes karácsonyt kívánok neked boldog új évvel.

Egy ékezetes billentyűzetet azért kérjél a Jézuskától ;)

21F

2011. dec. 18. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!