Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen kategóriába tartozok? Linkelek egy képet elmondanátok hogy mi a véleményetek hogy hogy nézek ki vagy min változtassak?
Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 22:41
11/25 anonim válasza:
okés vagy,csak a kisugárzás a problémás
12/25 A kérdező kommentje:
igen psziho vagyok és otthon van egy transzformátorom...
2011. dec. 17. 22:52
14/25 A kérdező kommentje:
úristen
2011. dec. 17. 22:55
15/25 A kérdező kommentje:
de miért problémás a kisugárzásom ilyen benzinárak mellet?
2011. dec. 17. 22:55
16/25 anonim válasza:
Nekem nem jösz be.
Nincs benned egy kis roma vér?
17/25 A kérdező kommentje:
nincsen mé talán aki azt mondta hogy aranyos vagyok annak bejöttem szerinted? nem hiszem csak általánosítottak
2011. dec. 17. 23:00
18/25 anonim válasza:
Szerintem növessz pár centi hajat (kevésbé fogsz "keménynek tűnni") és mosoly.
...és persze egy tucatnyi 3f trafót minden csajnak! :D
19/25 A kérdező kommentje:
hát én nem keménykedni akarok csak a hosszú hajat nem tűröm meg irritál vagy mittomén
2011. dec. 17. 23:15
20/25 anonim válasza:
Egy bombert vagy egy londsdalet rád, egy fém baseball ütő a kézben, egy martens bakancs és máris fasza gyerek leszel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!