Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a fiúnak, aki tetszik, nagyon furcsa nézetei vannak?
Figyelt kérdés
Ez a fiú nagyon szeretne velem összejönni, és én nagyon aranyos embert ismertem meg a személyében...de van itt valami, ami áhh... Szóval kiderült róla, hogy szereti Hitlert, meg az ilyen II. vh. körüli német vezetőket, akik szerintem hihetetlenül kegyetlen emberek voltak. Ő viszont egyetért a nézeteik nagy részével, és ez engem nagyon irritál. Amikor nem beszél róluk, akkor persze nincs semmi baj, mindenről el tudok vele beszélgetni, igazából nagyon jól érzem magam vele...Amúgy mondtam már, hogy ez engem zavar, de ő azt mondta, hogy történelem, és szerinte nagyon jó vezetők voltak, meg hogy hány embert tudtak manipulálni, ez nem véletlen és bla bla. Viszont kétségeim vannak, hogy ha ilyen embereket szeret...vagy hogy mondjam. Akkor ő is ilyen kegyetlen?? Mert ha igen, akkor engem felejtsen el.2011. dec. 17. 21:30
11/11 anonim válasza:
sztem nem azt szerette bennük hogy gyilkoltak mint állat, hanem az eszüket!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!