Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/59 anonim válasza:
De cukiiiii vagy *-*
Nekem tökre bejössz :$$
12/59 anonim válasza:
a szemed meg a hajad hossza szép.
azon kívül esküszöm hogy megilyedtem tőled:O
nem szemétkedésböl de tényleg:S:D nekem olyan samara 2 xd
(talán tudod hogy ki az,ha nem gugli,és elnézést az álmatlan északákért,legalábbis nekem egy darabig azt okozott:D)
ja és amugy lány vagyok,bocsi.xd
13/59 anonim válasza:
A szépség tág fogalom, de a kép alapján elég kellemes jelenség vagy.
Aki lóról ír, az téved. Ha igazi befutó-ló fejet akartok, nézzétek a Demcsák Zsuzsa fejét.
15/59 anonim válasza:
Szép a szemed, szerintem kedves is lehetsz.
Akinek nem tetszel, ne nézzen.
16/59 anonim válasza:
figyelj a szépség mindenkinek mást jelent egyszóval mindenkinek más a szép:)te úgy vagy szép ahogy vagy aki mást mond az tologassa műmellű plasztikáztatott szőke macáját!!!
17/59 anonim válasza:
Gyönyörű magyar leány. Abszolút 10/10.
18/59 anonim válasza:
Nekem is tetszel.
Nem igazán értem a többieket, bár tiszteletben tartom a véleményüket. 26/f
19/59 mus musculus válasza:
Lány vagyok, szerintem olyan átlagos vagy. Aki lófejről meg szem alatti táskákról ír, az hülye. Samara Morgennel engem is gyakran azonosítanak, mondjuk az én fejszerkezetem tényleg hasonlít egy kisebb mértékben az övére (a maszkírozatlan változatára).:D
20/59 anonim válasza:
Na mi az, csak nem egy osztálytársad képét tetted ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!