Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy biszex vagyok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy biszex vagyok? Össze vagyok zavarodva.

Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett egy lány a suliból. Párszor már volt ilyen, de azt nem tudom eldönteni, hogy 15 évesen biszex vagyok-e. Annyira vonz az a csaj..talán a kíváncsiság vezérel vagy nem tudom. Nem vagyok egy fiús lány..sőt imádok öltözködni, szépítkezni stb. ezért is furcsa ez ennyire. De annyira tetszik, olyan..különleges. Meg kéne próbálnom vagy inkább fojtsam el magamban ezt az egészet? Úgy szeretnék hozzá közel kerülni.
2009. máj. 17. 21:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
barátnöd?
2009. máj. 17. 21:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
mert ha az akkor lehet h csak azért mert jol el vagy vele.voltál már fiuval vagy lánnyal mert lehet h csak kiakarod probálni hogy egy lánnyal mien.lehet h csak kiváncsi vagy és ezért gondolod ugy hogy tetszik neked.
2009. máj. 17. 21:51
 3/10 anonim ***** válasza:
38%
Minden nő biszex és rengeteg ki is próbálta.
2009. máj. 17. 21:55
 4/10 anonim ***** válasza:

Én nem tartom magamat biszex-nek pedig néha azon vagyok nagyon bejön egy csaj.. De ez sztem csak kíváncsiság :D

És én már kiváncsiságból smároltam is a barátnőimmel..

2009. máj. 17. 22:12
 5/10 anonim ***** válasza:
A puding próbája az evés. Ahoz, hogy rájöjj, bejönnek e a lányok, össze kellene jönni eggyel. Itt az alkalom! :)
2009. máj. 17. 22:14
 6/10 anonim ***** válasza:

nem kell elfojtanod

ma meg már főleg nem

2009. máj. 18. 10:16
 7/10 anonim ***** válasza:

nálam ugyanígy keződött. én is eléggé össze voltam zavarodva. és a nőkkel sokkal jobban megvagyok,mint a férfiakkal.:]

szerintem próbálkozz nála.

2009. máj. 18. 13:46
 8/10 anonim ***** válasza:

én próbáltam lánnyal. nem teccett. így már számomra is tök világos h nem vok biszex csak a kíváncsiság vezérelt. Azóta csak pasikkal voltam, és ehez ragaszkodom is:D

18/L

2009. máj. 18. 14:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelt mindig a gondolat hogy kipróbáljam, és jött egy alkalom.Barátom barátnőjével összejött egyszer egy alkoholos estén.SZabadjára engedtünk mindent. MOndjuk csak csókolózás volt bugyimatatás, stb, de az a bibi hogy bennem szerintem megvan ez a hajlam mert nem bántam meg, és tetszett is, és újból kipróbálnám ha lenne olyan lány aki megfog:) Én nem szégyenlem mert azóta is orbitális szexeket élek át egy kukis egyeddel, a barátommal, és imádom a szerszámát, tehát én úgy mondanám ez csak a szexuális túlfűtöttség miatt van.Minden érdekel ami szex, és ennyi.Amúgy értelmi szinten jobban kijövök a fiúkkal, ezért sincs nagyon barátnőm.Itt csak a szexen van a hangsúly.
2010. febr. 2. 13:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem jól írtam.

*Barátom haverjának a barátnőjével:))

2010. febr. 2. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!