Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elértem a mutatóujjamal a méhszájat?
Figyelt kérdés
Bnőmet reggel ujjaztam. A mutatóujjamat dugtam fel neki, tövig fennt volt és nem ment tovább egy félgömb alakú,sima,közepén egy lyukkal "vmi" volt ott. Elértem a méhszájat? Mutatóujj hosszúságó hüvely az nem rövid?2009. máj. 17. 21:17
1/14 anonim válasza:
attól függ hány cm-er a muattóujjad? amúgy átlagosan a hüvely mérete 11-14 cm-er között van. Ezért is mondjuk sokszor a pasikank,hogy nem a méret a lényeg hanem a technika!!
2/14 A kérdező kommentje:
nem hosszú. átlagos 5centi KB. azért az messze még a 9-10centitől is hogy a 11től.
2009. máj. 17. 21:25
3/14 A kérdező kommentje:
+pettingeltünk és ittam belőle a Pussy Juice-t:D 16 lesz és szüz. közrejátszhat?
2009. máj. 17. 21:26
4/14 anonim válasza:
Elég valószínűtlen, hogy elérted volna a méhszájat, de persze attól is függ, hogy milyen alkatú a barátnőd, és milyen hosszú az ujjad. :)
Egyébként <a href="http://www.tar.hu/dajnicspeter/beszeljunk/tartalom/pix/noi%20b.jpg" target="_new">IDE kattintva</a> (már ha sikerül a linkelés) találsz egy rajzot a nők belső felépítéséről, talán segít.
Üdv
L/19
5/14 anonim válasza:
Nem sikerült a linkelés, elnézést. ^^""
6/14 A kérdező kommentje:
alacsony a bnőm. sztem az a méhszáj volt mert nem akart tovább menni. sima, félgömb, közepén lyuk, ami az ábrán van a méhszály és a hüvely közt kis rés, még azt is éreztem
2009. máj. 17. 21:30
7/14 anonim válasza:
nekem is mondta már a brátom pettingél h érez valami sime félkőr alakút és h nem megy tovább az ujja....na akkor most mi van ? :P
8/14 A kérdező kommentje:
utolsó válaszólo: szex volt már?
2009. máj. 17. 21:52
9/14 anonim válasza:
Igen, 100%, hogy a méhszáj volt.
Én is elérem az ujjammal.. Barátom meg főleg.
És nem, nem vagyok szűz. Szerintem alkat kérdése az egész, nem attól függ, hogy szűz-e az illető, avagy nem.
Amúgy bnődnek nem fájt? Mert van akinek nagyon kellemetlen, ha kicsit megnyomják a méhszáját...
10/14 A kérdező kommentje:
nem nyomtam meg neki. éppen hogy csak.Bocs, hogy ilyet kérdezek, de akkor barátodnak szex közbe figyelnie kell hogy meddig mehet, vagy betolja tovább?
2009. máj. 17. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!