Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok valami maszturbációs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Petrusi kérdése:

Tudnátok valami maszturbációs módszert nekem?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, sokszor maszturbáltam már, de a vaginális maszturbálás kézzel (ujjazás)egyszerűen nem elégít ki.
2011. dec. 15. 18:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Dugd fel a farkamat :)
2011. dec. 15. 18:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy? Esetleg valami seged eszkozt vagy a zuhany alatt vagy meleg vizben a kadban ...seged eszkozzel...
2011. dec. 15. 18:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Szüz vagy? Ha igen akkor a vibri lesz az első?
2011. dec. 15. 19:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Csikló izgatás nem jön be? Vagy csikló+vagina?

S egyébként hány éves vagy?

2011. dec. 15. 20:00
 5/8 A kérdező kommentje:
19 vagyok
2011. dec. 18. 15:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Szűz vagyok még. A szüleim arra tanítottak, hogy várjam meg a nászéjszakát a barátommal
2011. dec. 18. 15:09
 7/8 anonim ***** válasza:
vajon baratod van e? szalon kepessen hapsid? Nehez eset a mai felvilagsult vilgaban sajnos aszuleid nezeteieleg konzervativak..Persze nem akarnak neked rosszat csak meg akarnak kimelni a sok traumatol es a csalodastol..de azt hiszem alegjobban teszed (persze halgassal azert aszuleidre de probaljal orientalodni arra hogy meghallgatod oket es a sok informaciot magadba veszed esamit te felnott fejjel jonak latsz azt hasznalod es alkalmazod ) Jol teszed ha nem sietsz a fiukkal ha lessz aki szimpatikus es ugy erzed lehet hogyjolenne vele akkor egy tartos kapcsolatbol lehet hogy ajaras kozben egy alkalommal eseteleg egyutt alszotok de ez nehez ha a szuleidnel laksz mert nem hiszem hogfy szimpatizalnak azzal hogy a fiud ott haljon ..szoval meg kell talanod amegfelelo alkalmat ehhez...es persze a megfeleo szemelyt is .De nem kell elsietned a dolgot mertsok fiatal nagy arat fizet azert hogy hamaragyba bujik valakivel..vagy szeretetes egyeb nelkul vagy csak kivancsisgbol.ha ugy latod es eljon akire vagysz vagy legalabb is azt gondolod hogy az akkor teddmeg addig pedig a furdo szobaban meleg vizbe zuhanyban esetleg seged eszkozzel elerheted azt a gyonyort amire ahitozol persze ah otthon laksz akkor zis egy hatul utoje es pszihessen ez is gatol az elvezetekben hogy valaki halla vagy otthon van...de probalkozzes eljon majd amire vagysz.. kivanok kellemse beteljesulest es kozos nevezot a szuleiddel..
2011. dec. 18. 17:30
 8/8 anonim ***** válasza:
segédeszköz... oriflame-s hajvasaló...én már csak tudom :P
2012. ápr. 21. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!