Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4/10 A kérdező kommentje:
A második válaszolónak köszönöm szépen, a másik kettő iq fighternek pedig ment a piros kéz ;)
2011. dec. 15. 18:26
5/10 anonim válasza:
Bryci, de erre te is rájöhettél volna, ha figyelmesebben megnézed a képeket, hiszen ott van az alsó sarkában mindegyiknek a honlapja elérhetősége. ;)
6/10 anonim válasza:
A második hozzászóló vagyok, a 18:18-as. Nem az 1. és a 3. hozzászóló az "iq harcos", hanem te!
Ha megnézed ott van a csubakkás linken található képeken hatalmas betűkkel, hogy "Bryci.com". Nem lett volna nehéz bepötyögni az oldal nevét, és kitalálni, hogy Bryci a csaj neve.
Nekem is jöhet a piros kéz, sz.@rok rá.
9/10 anonim válasza:
Én meg zöld kezet adtam nekik, haha
10/10 A kérdező kommentje:
Akkor elnézést a figyelmetlenségemért. Amikor egy ilyen jó nő van a képen, valahogy sosem a sarkokra figyelek (bár lehet nálam van baj). Bár azt hiszem, hogy már az elején lehetett volna ezt mondani, minden féle "Kovács Pistike" és "Kandisz Nóra" jellegű hozzászólások nélkül...
2011. dec. 15. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!