Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány éves korotokban borotváltátok le először a punciszőrötöket, és milyen fazonra? Már egyből az "alkalomra", vagy pedig már korábban csak kipróbálni?
Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 17:33
3/13 anonim válasza:
Kb. 14 évesen, és kísérletezgettem a "fazonokkal". Csík, háromszög, pici pamacs, kopasz...
4/13 anonim válasza:
korábban is,simára,és 13 évesen :DD
5/13 anonim válasza:
Hát nekem a nunim 13 évesen kezdett pihésedni és én rögtön szedtem:))
8/13 anonim válasza:
14 évesen, nem alkalomra, hanem csak úgy, és teljesen simára.
9/13 anonim válasza:
16 évesen úgy emlékszem, tengerparti nyaralás miatt
10/13 anonim válasza:
12 évesen, és csakis saját magam miatt, mert egyszerűen igénytelen dolognak tartom, ha egy nőnek szőrős a puncija.
ja, és teljesen csupaszra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!