Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaptátok már rajta a szüleiteket miközben szexeltek?
Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 16:51
11/15 A kérdező kommentje:
Nagyon jól tudok időzíteni mit is mondhatnék. Későre járt már az idő már le is feküdtem aludni de még felkeltem hogy valamit kérdezzek a szüleimtől. Nagyon kínos volt. Természetesen kopogás nélkül rontottam rájuk és hát nem túl szép látvány tárult elém. Aztán rögtön megfordultam és rohantam kifelé. Ekkor láttam őket úgy először hogy tudtam is mit csinálnak. Lelki trauma ért.:D Utána jó ideig nem bírtam a szüleim szemébe nézni mert hát azért mégis. Az istenért, az én szüleim is? Pffffffuuj
2009. máj. 17. 19:27
12/15 anonim válasza:
Mi az, hogy pfujj? :D Te is így lettél. :D
Amúgy viccen kívül: édesanyámmal élek, egyszer a pasijával megláttam őket, nem tudták, hogy itthon vagyok, úgyhogy félig nyitva volt az ajtó. Persze rögtön sarkon fordultam, visszakiabálva, hogy ne zavartassák magukat, és magamra csuktam a szobám, de a pasi utána hetekig nem mert olyankor jönni, ha itthon voltam, pedig amúgy bírjuk egymást. :D
L/19
13/15 anonim válasza:
Még szerencsére nem kaptam őket rajta :D nem is tudom hogy reagálnék...uhh :D
14/15 anonim válasza:
Persze, erre vadászom nap, mint nap.
15/15 anonim válasza:
Egyszer sajnos történt ilyen... nagyon rossz volt:S
Késő este jöttek haza valahonnan, és gondolták, hogy 2-kor már alszok, de nem aludtam, aztán be akartam köszönni nekik, és...
ők nem tudták/tudják, de másnap alig bírtam rájuk nézni..
aztán meg már nem érdekelt..még mindig jobb, mintha engem láttak volna ők..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!