Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerjem meg a srácot?
Figyelt kérdés
Egyszer a reggeli busszal mentem haza bulizásból és a buszon leült mögém 3 srác. Azthitték, hogy nem hallom amit beszélnek mert zenét hallgattam, de persze minden szót tisztán hallottam. :D Az egyik srác oda akart jönni hozzám, de mire összeszedte magát, lekellett szállnom. :( Így oda sem jött.
A srácot azóta is szoktam látni a buszmegállóban. Ő is folyton figyel engem, de sajnos ő sincs soha egyedül és én sem.
Így hogyan ismerjem meg?:S
2009. máj. 17. 15:58
1/2 anonim válasza:
Menj oda hozzá hasonló indokkal, mint amikről ők beszélgettek, és azzal nagy hatást tudsz rá gyakorolni. :D Sőt, még arra is kitérhetsz, hogy már a múltkor is felfigyeltél rá :)
2/2 A kérdező kommentje:
köszi, de légyszi írjatok még.
2009. máj. 17. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!