Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon náluk is így van, a fiuk is álmodoznak egy lányról ha megtetszik nekik?
Figyelt kérdés
Úgy értem ha nekem meg tetszik egy fiú akkor folyton álmodozok róla ,hogy milyen lenne ha összejönnénk meg minden.ÉS a végén már teljesen belezúgok.DE ez fordítva is így van a fiuk is álmodoznak egy lányról ha megtetszik nekik?Mit gondoltok?2009. máj. 17. 12:58
1/9 anonim válasza:
Ok is almodoznak! A parom elmeselte, hogy mikre gondolt rolam amikor csak haverok voltunk :))
El is pirultam ;)
2/9 anonim válasza:
persze hogy álmodoznak csak mivel keménynek akarnak tűnni ezért nem mesélnek róla senkinek sem.
3/9 anonim válasza:
Persze, csak másképp. mi nők (legalábbis magamból meg a barátnőimből kiindulva) arról álmodozunk, hogyan jövünk össze, az első csókról...stb, míg a ffiak általában rögtön arról, milyen lesz majd az ágyban.
4/9 anonim válasza:
Vagy éppen arról, hogy milyen jó lenne már végre boldognak lenni ...
5/9 anonim válasza:
Minden fiú álmodozik ilyenről :) csak ahogy írták elöttem a többiek írták, kicsit más dolgokról :)
19/F
6/9 anonim válasza:
Szia!
En is fiu vagyok es jelenleg is almodozok egy szeo lanyrol. 16/f
8/9 A kérdező kommentje:
KÖszi a válaszokat .Én most is álmodozok egy fiúról aki nagyon tetszik de nem tudom hogy ö is álmodozik e rólam .Mostanába már inkább kerülöm is ,hogy könnyebb legyen. :/
2009. máj. 17. 15:01
9/9 anonim válasza:
Én is álmodozom egy lányról... 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!