Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 36 éves pasik miért nem kellenek a 18 éves lányoknak?
Talán idősebb pasit akarnak, de a kor önmagában még nem számít.
Miért nem jön össze?
- túl nyeszlett/kövér vagy
- ocsmány vagy
- az értelmi szinted leragadt kb 20 évvel ezelőtt, hiszen nem azt mondod, hogy 36 éves határozott férfi vagyok, hanem fiatalos srác. No komment.
- Egy ennyi idős férfinak már a házasságon és a családon kéne agyalni. Ezt a kérdést vajon mikor teszed fel, 56 évesen?
- Miért nem jó mondjuk egy 33 éves? Az is fiatalabb.
Ha most Amerikában élnénk, azt vágnám a fejedhez, hogy hagyd abba a Star Trek bámulást és élj normálisan, de csak annyit írok, hogy:
Nőj fel bmeg!
Mert elég nekik egy apa is.
Én 19 vagyok és a barátom idősebb.Szóval az érettebbeket szeretem,de nincs apakomplexusom ezért nem kell hozzám képest "vén"/"öreg" apámmal kb egyidős férfi.Ennyi a lényeg!
17 vagyok a párom 29 nekem bejönnek az idősebb pasik...
de 36 éves pasit már nem vállalnák be, az már nekem is sok lenne...
De amúgy meg pont rosszúl írtad, mert a csajok nagy többségének az idősebb/éretebb pasik jönnek be!!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!