Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen még létezik?!
Figyelt kérdés
2éve vagyok együtt a barátommal.Ő állítja,hogy azt szeretné,hogy min eljegyzésig csak petting legyen a max...Ilyen létezik?Én nem igazán tudom ezt elhinni,hogy létezik még ilyen pasi:/
Szerintetek?
2011. dec. 12. 23:35
1/31 anonim válasza:
és ebben mi a jó? én elhagynám.. :D
2/31 anonim válasza:
lehet másodállásban van vki akinek inkább tartogatja a genyóit :D
3/31 anonim válasza:
Valószínűleg még szűz, és fél attól, hogy elhagyod, ha rájössz, hogy rossz az ágyban.
4/31 anonim válasza:
na de várj,akkor 2 éve jártok és eddig nem volt szex,csak petting!
közben nem tűnt fel,h miért nem szexeltek?
én ebbe nem tudnék belemenni és nem azért mert nimfo vagyok vagy ilyesmi!
5/31 anonim válasza:
a szex az fontos egy parkapcsolatban.. és kész..
6/31 A kérdező kommentje:
Állítólag szűz még...De a petting jó vele :) Volt már próbálkozás,csak vagy én,vagy ő,de az is lehet hogy mind2en elrontottunk vmit. :( Nem tudom; lehet hogy kezdeményeznem kellene?Már ott gond van,h ki legyen fent...Mind2en a másikra mutogatunk...
Na?Vélemények?
2011. dec. 12. 23:42
7/31 A kérdező kommentje:
???
2011. dec. 12. 23:45
9/31 A kérdező kommentje:
20/L 25/F, számít ez?
2011. dec. 12. 23:47
10/31 anonim válasza:
mit számit? az h 2 éve jártok, és nem volt szex??? ezt nem értem.. frigidek vagytok? és amugy is egy 25 éves ne bénázzon ennyit.. az a legnagyobb baj h ki legyen felul? ti megkivántátok egymást egyaltalan vmikor???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!