Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen szerelmesnek lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szerelmesnek lenni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 16. 23:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
fantasztikus érzés, főleg ha viszonozzák, de ezt érezni kell (L) :)
2009. máj. 16. 23:04
 2/17 anonim ***** válasza:
97%

A világon a legjobb dolog szerelmesnek lenni, de csak akkor, ha szerelmed "tárgya" ezt viszonozza is. Ha a szerelem nem talál viszonzásra, akkor maga tud lenni a pokol. Én megtapasztaltam mindkettőt, most szerencsére azt, amikor viszonzásra talál.

Van egy nagyon jó idézetem:

"Szerelemesnek lenni annyi, hogy a másik fontosabb, mint Te magad". Nem tudom kitől származik, de nagyon igaz!

2009. máj. 16. 23:07
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
ha csak belegondolsz abba, hogy a másikat elveszítheted, és lehet soha többé nem láthatod, vagy beszélhetsz vele, legszívesebben sírni támadna kedved. amúgy a szerelem is olyan mint egy hullámvasút, egyszer fenn, egyszer lenn.
2009. máj. 16. 23:15
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem szólónak 100 % igaza van! Ugyanezt írtam volna.

Még egy lényeges dolog: ne téveszd össze az igazi szerelmet a "kell nekem, különben megbolondulok" érzéssel. A szerelem adni akar, az előbb említett fellángolás meg kapni.

2009. máj. 16. 23:15
 5/17 anonim ***** válasza:
63%
BÁrcsak ne tudtam volna meg SOHA!
2009. máj. 16. 23:28
 6/17 anonim ***** válasza:
80%
23:28: csalódtál?
2009. máj. 16. 23:32
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

nekem elegge ugy tunik, sztem egyben rossz is meg jo is nagyon kevert erzes, neha depressziv neha meg nagyon lelkesito erzes

fatercosta

2009. máj. 17. 00:13
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Háth ha viszonozák biztos jó én még azt nem tapasztaltam:( De sztem bennem van a hiba mert nem merem kimutatni az érzelmeim mert félek hogy csalódok és csak kinevet hogy szerelmes vagyok belé.Pedig annyira szeretem vagy 1 éve :( úgy fáj :( és mikor találkozok vele hm... még csak nem is selyti hogy szerelmes vagyok belé. A színespillanat csak fájó büntetés a sorstól! Számomra a szerelem maga a pokol, csak fáj!
2009. máj. 17. 11:04
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

ugyanazt érzem mint az elöttem szóló.

és ha rá gondolok összeugrik a gyomrom..

annyira szeretemmm..:$

2009. máj. 17. 18:34
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
23,28 nem is kicsit...
2009. máj. 21. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!