Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszek ennyi lánynak?
Kisugárzás lehet?Külsőleg átlagos vagyok és ápolt, férfias, de nem kigyúrt sem divatmajom.
Mindenhol mosolyognak, szemeznek és flörtölnek velem a lányok.
utolsónak igaza van.. :D:D:D
és ne verd itt a nyálad mert lehet, hogy ennyire örülsz de az sem mindegy milyen lányok futnak utánad.... :P
Most bemerészkedtél a medvebarlangba. Az itt lévő fiúk 90%-a szexuálisan frusztrált, mert még csak hozzájuk sem szólt/ért egy jó csaj, és a valóságban visszafogott, szótlan szürke emberek, akik itt vezetik le a feszültségeiket.
Éppen ezért most te nagyon meg fogod kapni a magadét, arra készülj fel. De kapsz egy választ egy nem frusztrált embertől, tőlem.
Ápoltság, férfiasság, kisugárzás, amit leírtál, ez ind lehet. Valószínűleg jól nézel ki, és tudod magadról, hogy jól is nézel ki. Mindenféle hátsó szándék nélkül mondom, hogy azért tolhatnál fel egy képet ide.
20/F
6. vagyok.
Igazából én sem tartom magam jóképűnek, de túlzás nélkül mondhatom, hogy minden csaj szóba áll velem. Persze kaptam elutasítást én is, de azt a lehető legnormálisabban és tapintatosan közölték. Aztán így nem is törtem magam tovább rajt, hogy vajon miért lehet ez, hogy szerintem nem nézek ki jól, és mégsem koptat le senki, ez van, szerencsénk van, szerintem te se gondolkozz ezen többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!