Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen voltál elöször...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen voltál elöször szerelmes?

Figyelt kérdés
én 4 évesen de akkor még nem igazán tudtam mi az, amit szerelemnek lehet hívni az úgy 12éves koromban
2009. máj. 16. 21:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
15 évesen. Fiú voltam.
2009. máj. 16. 21:31
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
4-5volt az első,az első igazi meg 6,és 8dikig tartott.(nem is kell mondanom,h nem volt kölcsönös...:D)Amugy pár évesen számoltam hány szerelmem van.A 150.fele már elvesztettem a fonalat.Minden lányra aki megtetszett azt mondtam h szerelmes vagyok belé xD.Azóta persze benőtt a fejem lágya,meg megtudtam mi a szerelem.:D
2009. máj. 16. 21:34
 3/19 anonim ***** válasza:
84%
Ovitól kezdve számtalanszor voltam már szerelmes. Meg sem tudnám számolni :D De úgy teljesen őszintén és igazán csak egyszer..
2009. máj. 16. 21:34
 4/19 anonim ***** válasza:
84%
jah,az igazi mindent elsöprő szerelmem amugy meg 16éves korom óta tart:D
2009. máj. 16. 21:35
 5/19 anonim ***** válasza:
84%
előszőr: 12 voltam :$
2009. máj. 16. 21:42
 6/19 anonim ***** válasza:
20 évesen 21/l
2009. máj. 16. 21:44
 7/19 anonim ***** válasza:
4 évesen és utánna minden jó pasiba de az első igazi ami még most is tart az 15 évesen. 18/L
2009. máj. 16. 21:45
 8/19 anonim ***** válasza:
Azt hiszem most vagyok úgy igazán szerelmes már több mint fél éve. Tudom hogy kölcsönös de annyira jó barátok vagyunk hogy nem akarjuk ezt elrontani, pedig már megtörtént. De voltak ilyen kisebb- nagyobb szerelmeim oviban.:) 16/L
2009. máj. 16. 21:53
 9/19 anonim ***** válasza:
majdnem 20 évesen, 20/L
2009. máj. 16. 22:02
 10/19 anonim ***** válasza:

21:34-es! Ez nálam is pontosan így volt!!!

Minden srác akire ránéztem, tetszett, és szerelmes is voltam beléjük. Na persze azt csak én úgy gondoltam.

De már vagy 3éves koromban úgy volt, hogy mindig a nagy fiúk után nézegettem, minden 2. tetszett :D :D :D

Az óvodában volt úgy kb. 4évesen az elős szerelmem, vagy már nem is tudom, hogy hogy volt sorrendbe, de egyszerre 2nagy szerelmem volt. Ahogy suliba átléptem az oviból, akkor az egyik más suliba ment, szóval maradt a másik, akibe 10évig voltam szerelmes :D.

Csak most múlt el nem rég:) Persze közben még csomó más fiúba is voltam, de az az első mindig ott volt:)

Az volt a legjobb, hogy asszem az óviban meg elsőben ő is belém volt szerlmes, de utána már nem, nem lett belőle semmi. Még mindig az osztálytársam, és még jó pár évig az is lesz. Ő a gyenge pontom:), de semmi több.

2009. máj. 16. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!