Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rövid szőke hajú,20éves fiúhoz milyen külsejű lány illik?
Nem kövér, magas.
Milyen lány illik hozzá külsőre?
Azért mert nem akarom h fejest ugorjon a kútba, vagy nem tudom a legmegfelelőbb kifejezést, de gondolom érted.
Mindegy hát idióta palinak is lenni kell :) egyáltalán nem értem mit eszik azon a csajon, még ha egy királynő lenne, bár én kinézem belőle azt is, hogy neki az a csaj királynő...
nekem nem jön be, csak nem akarom h csalódjon.
és az a jó ha az eszükre hallgatnak, mit ér ezzel a csajjal ha foglalt? Csalódik egy jó nagyot, meg mittomén, aztán úgyis elfelejti...
Értem, nem mondtam, hogy bejön neked... csak azt, hogy lány vagy.
Én se voltam még ilyen helyzetben és ezek szerint te sem... így meg elég nehéz ezt elképzelnünk. De, ha szeretünk valakit nagyon, akkor nem tudunk az eszünkre hallgatni, hiszen érzelmi befolyásolás alatt állunk. Ugyanez van sok kapcsolatban, ahol megbocsájtják a megcsalást stb. Ezzel nem lehet mit kezdeni. Vagy kiszeret belőle, vagy csalódik, vagy szerencséje lesz és sikerül vele összejönnie. Más lehetőség nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!