Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz barátom?
Akkor amikor érett leszel rá és nem várod görcsösen!
Hány éves vagy amúgy?
Nem vagyok annyira görcsös, csak már jó lenne.
17 vagyok
Nekem már volt pár, csak régen és akkor sem volt olyan komoly, a leghosszabb 4 hónap a legrövidebb 1,5 hónap volt
Csak már jó régen.
Mikor lesz már telitalálatom a lottón?
Már nagyon nagyon vágyok rá.
Sajnos nem kaphatunk meg mindig mindent, amit csak akarunk. Ha nem teszel érte semmit, akkor nem lesz.
Ne keserísd már el utolsó válaszoló! Teli találatra annyi az esély, mintha beütnék most egy számot véletlenszerűen és éppen a kis magányos leányzót hívnám fel :) . Viszont barátszerzésre jóval nagyobb esély van. Pl. ha elküldöd a számod kedves kérdező akkor akár randizhatnánk is, és karnyújtásnyira lennél a lehetőségtől :). Na persze ez nem így megy, mert ugye én Berettyóújfalon lakok. Szerintem randizz, rakj be 1 randit 1 hétre. Akár egy osztálytárssal. Ne a legjobb pasit, de ne is a kretént aki a taknyával csúzlizza a kányákat.. Nem muszáj, hogy tetszen, csak ismerkedj a helyzet kommunikációjával.
De ha duci vagy akkor most kezd el a fogyót! 17 évesen gyönyörűen lefogyhatsz töltött galambra ami már nekem is bejön.
(egy véletlenszerűen választott férfi válasza)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!