Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy egós lánynak, akit tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy egós lánynak, akit tényleg szép bejöhet egy visszahúzódósabb fiú, aki kevésbé szép?

Figyelt kérdés
15/f A lány körül szoktak fiúk lenni, de válogatós ezért nem jár egyikkel se. Látott már rólam képeket, meg kamoztunk is már msn-en és azt mondta cuki vagyok, de ott nem látszik, hogy kissé pattanásos vagyok.
2009. máj. 16. 14:31
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
A pattanásoktól nem vagy csúnyább.. És (nem felvágásból..) énis hasonló csaj vagyok mint a kiszemelted, nekem soha nem kellene egy álompasi, akibe minden csaj beleszeret egy pillanat alatt..
2009. máj. 16. 14:39
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Egy ilyen egős pichának gondolom nem, mert azok csak magukkal meg azzal vannak elfoglalva, hogy minden tökéletes legyen nekik... Keress inkább egy normális csajt, aki normális, aranyos, és nincs magától tök elájulva, mert az ilyen beképzelt leányok a női nem szégyenei, komolyan mondom...
2009. máj. 16. 14:51
 3/4 anonim ***** válasza:
előzőhöz: nem egős hanem egós (bocsi)
2009. máj. 16. 14:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez még nem jelent semmit, kedvességgel, figyelmességgel, humorral levehed őt a lábáról,az egójának is simogatod kicsit ha udvarolsz neki!
2010. jan. 30. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!