Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el a fiúk a homokosokat ha a leszbiket nem?
Homokos a tengerpart, ők egyszerűen csak b_uzik.
én mindkettőt elítélem mert fajtalanságot követnek el
én csak a nő meg a férfi együttlétet tudom bírni.
Nem egészen ugyanoda ? XDD
Na a témához hozzászólva:Régebben beszélgettem egy leszbikus lánnyal és mondtam hogy engem taszít a férfi homokosság,de a női az valahogy tisztábbnak látszik...Persze a lényeg ugyanaz.Ő azt mondta hogy a férfiak homokosságát ő is undorítónak tartja.Talán abból fakad hogy két nő mivel ők (legalább is nekik kell lenni) az "ártatlanoknak" ezért ezt nem ítéli el annyira a társadalom.És most ne haragudjon meg senki de amikor két bombázó egymásba van gabalyodva az igenis szexi :D
Hagyjuk már ezt az anti-anál marhaságot! Nem attól lesz valaki b*zi, hogy egy segglyukba rakja, hanem attól, hogy a férfiakat szereti férfi létére. Aki análisan csinálja egy nővel, általában nem csinálná férfival is...
Én se a leszbiket, se a homokosokat nem ítélem el, viszont szerintem a két dolog egyforma, ebben egyetértek veled.
Pszichológiai okokat tudok mondani:
1. A fiúk saját férfiasságukat próbálják demonstrálni azzal, hogy lenézik a melegeket. (Esetlegesen ezzel kompenzálják!) Ez olyan, mint mikor valakit egy iskolában kiközösítenek, hogy mutassák, hogy ők milyen erősek, kemények. Pedig épp ettől gyengék.
2. Elég sok srácot izgatnak a leszbik, és szívesen csinálnák hármasban, 2 lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!