Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, szerintetek lehet úgy párt találni, hogy az ember nem úgy éli életét mint ahogy korosztályától elvárják?

Figyelt kérdés
Például az illető nem bulizik, nem iszik, nem szeretne minél menőbb, feltűnőbb lenni. Szerintetek lehetséges, hogy egy ilyen fiatal magtalálja a párját? Egyáltalán van aki kíváncsi az ilyen emberekre, mikor annyi feltűnési viszketegségben szenvedő, érdekesebbnek tűnő személy van? Komoly válaszokra lennék kíváncsi hölgyektől s uraktól egyaránt.

2011. dec. 10. 19:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én is hasonló vagyok, mint Te. Nekem is van párom közel két éve. ("21 voltam, mikor összejöttünk. Mi munkahelyen ismerkedtünk meg. Szóval nagyon váratlanul. Te is biztos fogsz találni valakit. De elképzelhető, hogy a legváratlanabb helyen:)
2011. dec. 11. 08:13
 12/19 anonim ***** válasza:
5. vagyok. Valakinek nagyon fáj az igazság... :)
2011. dec. 11. 11:31
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a többi választ, szóval lehet már írtak hasonlót:

Persze, hogy lehet, én is ilyen voltam. Nem érdekelnek a diszkók, besokkalok tőlük, nem szoktam inni, cigizni és nem feltűnősködöm.

Még is mindig találtam pasit magamnak (nem is rosszakat!). Olyan körökben kell keresni, ami téged is érdekel: sport, rendezvények, baráti körök, táborok, ilyesmi.

2011. dec. 28. 16:32
 14/19 anonim ***** válasza:
Igen van aki kíváncsi az ilyen emberekre,és aki komoly kapcsolatot keres az inkább az ilyenekkel foglalkozik...
2011. dec. 28. 16:35
 15/19 anonim ***** válasza:
Igen lehet.Csak az ilyen embereket nem a szórakozóhelyeken kell keresni.Én is olyan vagyok mint te ilyen szempontból és én sem a szórakozóhelyen szedtem föl a párom.
2011. dec. 28. 20:26
 16/19 anonim ***** válasza:
Valóban kicsit nehezebben találnak maguknak de akkor viszont jobb a kapcsolat minősége.Szerintem discóba és neten nem szabad ismerkedni.Én bunkó pasikat szedtem föl ott akik nem hozzám valók.Spontán szabad csak ismerkedni de nem discóba.Az sem szerencsés ha kívülálló összeakar hozni téged valakivel direkt módon.Még a vonaton és buszon történő ismerkedés is jobb.Jobban magát adja az illető.Jobb pasikat vonaton,buszon,baráti körben ismertem meg. A nagy Őt buszon Békéscsaba és Debrecen között.
2011. dec. 28. 20:36
 17/19 anonim ***** válasza:

,,Tudod hasonlo a hasonlot szereti."

Ezt mondja Csernus is és igaza van.Szerintem a végleges párja mindenkinek olyan amilyen önmaga.Hasonló személyiségű ember a hasonlót vonzza és csak az ilyenek tudnak boldogok lenni egymás mellett.Ha nagyon eltérnek egymástól abból megalkuvás lesz.Az egyiknek le kell mondania önmagáról.Az egyik szxpni fog.Ha egy visszahúzódott csendes ember összejön egy arrogánssal az sem szerencsés.

2011. dec. 30. 11:05
 18/19 anonim ***** válasza:

,,Mondjuk én járok bulizni, de ettől függetlenül mégsem találok párt, mert nem ezekre a pasikra bukom akik ott isznak cigiznek és minden jó csajra rámosolyognak..."

Végülii 6 6 6 ttrtttr tttttis az

2011. dec. 30. 11:15
 19/19 anonim ***** válasza:

,,Mondjuk én járok bulizni, de ettől függetlenül mégsem találok párt, mert nem ezekre a pasikra bukom akik ott isznak cigiznek és minden jó csajra rámosolyognak..."

Végül is a szórakozóhelynek szórakozás a funkciója nem társkeresés.

2011. dec. 30. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!