Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, szerintetek lehet úgy párt találni, hogy az ember nem úgy éli életét mint ahogy korosztályától elvárják?
Nem olvastam el a többi választ, szóval lehet már írtak hasonlót:
Persze, hogy lehet, én is ilyen voltam. Nem érdekelnek a diszkók, besokkalok tőlük, nem szoktam inni, cigizni és nem feltűnősködöm.
Még is mindig találtam pasit magamnak (nem is rosszakat!). Olyan körökben kell keresni, ami téged is érdekel: sport, rendezvények, baráti körök, táborok, ilyesmi.
,,Tudod hasonlo a hasonlot szereti."
Ezt mondja Csernus is és igaza van.Szerintem a végleges párja mindenkinek olyan amilyen önmaga.Hasonló személyiségű ember a hasonlót vonzza és csak az ilyenek tudnak boldogok lenni egymás mellett.Ha nagyon eltérnek egymástól abból megalkuvás lesz.Az egyiknek le kell mondania önmagáról.Az egyik szxpni fog.Ha egy visszahúzódott csendes ember összejön egy arrogánssal az sem szerencsés.
,,Mondjuk én járok bulizni, de ettől függetlenül mégsem találok párt, mert nem ezekre a pasikra bukom akik ott isznak cigiznek és minden jó csajra rámosolyognak..."
Végülii 6 6 6 ttrtttr tttttis az
,,Mondjuk én járok bulizni, de ettől függetlenül mégsem találok párt, mert nem ezekre a pasikra bukom akik ott isznak cigiznek és minden jó csajra rámosolyognak..."
Végül is a szórakozóhelynek szórakozás a funkciója nem társkeresés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!