Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az Auchanban az egyik biztonságiőr mit tehetek?
Lopj el valamit, és kezdj el futni, ezzel felébreszted benne a vadászösztönt!:D
Egyébként szerintem fordulj hozzá valami mondvacsinált kérdéssel, amihez még van hozzáfűzni valód, aztán hátha elbeszélgettek... Pl megkérded nem-e tudja, hol van ez vagy az, merthogy miért is kellene, és akkor kifejted. Aztán bármikor mész, jogosan rámosolyoghatsz, vagy köszönhetsz is...
Na tipikus!! CSak vicceltem amugy.:D
Elolvastam a kérdést, és mosolyt csalt az arcomra meg eszembe jutattott egy emléket.
Én is jártam hasonló "cipőben" egyszer (ugy 3 éve).Így utólag már csak mosolyogni tudok rajta. Kis bolonodos (kis)lány volta akk. még.
Szval sztem ne tégy semmit. Illetve kb. hány év van köztetek (mert ez a kérdésedre nézve elég meghatározó)?
Ja, és majd még lenne egy kérdésem!:)
szia. megkaptam.
Amugy tévedtél:), vissza szoktam olvasni ált.-ban hogy írt-e a válaszomra az illető!:)
A lényeg, h azért írtam amit írtam, mert aszt hittem hasonló helyzetben voltunk de rájöttem;nem. A második kérdés az lett volna, h nem ugyanazonegy biztonságiőrről van szó,de erre is már tudom a választ, h nem.
Ja és sok sikert Neked/Nektek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!