Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is undorító, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is undorító, ha egy nő cigizik?

Figyelt kérdés
Ha férfi cigizik az is,de a nő szerintem még undorítóbb...
2011. dec. 9. 18:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%

Én cigiztem, na nem sokáig. Rendszeresen 2 hónapig cigiztem (és a rendszeresség azt jelenti, hogy 2,5 doboz cigit szívtam el ennyi idő alatt). Ez tavasszal volt. Nagyon szánalmas voltam. Ha most találkoznék az akkori önmagammal lekevernék magamnak egy nagy pofont.

De mindegy. Leszoktam és ez a fontos.

És nagyon sok olyan összefüggést látok magamon/magamban, ami arra ösztönöz, hogy véletlenül se gyújtsak rá még egyszer.

Szóval szerintem is undorító, ha cigizik valaki, legyen az nő vagy férfi, undorító.

16/L

2011. dec. 9. 19:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem szexi ahogy egy nő kezében ott van a cigi. És a szagát is szeretem. Mondjuk én is cigizek.
2011. dec. 9. 22:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Én cigizek, fiú vagyok (igaz egyre kevesebbet cigizek szerencsére, legalábbis eddig így néz ki), de én mindig is undorítónak találtam egy cigiző nőt.
2012. jan. 23. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!