Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a maszturbáláshoz hasonló élvezetes dolog amit
egyedül lehet végezni?
Állj rá valami durva cuccra bammeg... javaslom a Dimetil-triptamint, tuti nem a szex fog eszedbejutni, de megismered a tudatalattid minden egyes zugát. Csak rajtad áll, hogy menyország, vagy pokoljárás lesz.
2011. dec. 8. 19:45
2011. dec. 8. 19:46
2011. dec. 8. 19:51
Néhány példa: számítógépes és videójátékok, sport, fejleszteni magad valamilyen téren, elsajátíthatsz mélyebb tudást valamilyen területen (tudomány, nyelv), alkothatsz valamit (művészet vagy valami praktikus holmi, játék). Elég sok lehetőség van.
De amúgy elárulod, hogy miért egyedüli elfoglaltságot keresel? A társas dolgok sokszor jobbak. A szex is jobb mint maszturbálni.
2011. dec. 8. 19:55
15/22 A kérdező kommentje:
Nem szeretem az embereket.
Ha nem szereted az embereket, akkor öngyilkossági kísérlet.Fojtogasd magad, csak ne vidd túlzásba!
2011. dec. 8. 20:04
Én is így voltam vele, nem szerettem az emberek társaságát. Viszont magányosan nagyon szar életem volt, és nem találtam olyan elfoglaltságot ami boldoggá tett volna. Aztán 25 évesen megpróbáltam változni, nyitni mások felé, és azóta sokkal jobb. Már eleve az hogy próbálsz jó irányba változni, fejlődni, ad egy célt az életednek és boldogabbá tesz. Aztán ha több barátod lesz, és esetleg még párod is, akkor végképp jobbra fordul az életed. Igaz, nem könnyű változni, sok energiát kell belefektetni, de nagyon megéri, és az én példám igazolja, hogy lehetséges is.
2011. dec. 8. 20:37
2011. dec. 9. 01:12
Ami jobb mint a maszti meg a szex azok:
.
Metin 2 játszása
.
idióta agyatlan viccek olvasása
(gyakorin hülye kérdések és hülye válaszok olvasása)
.
ezek már euforikus álapotba jutathatnak
ha nem kapsz elmebajt
.
aztán folytatod extrém sportoka:
.
bandzsa csámpi ng
.
repülös ejtöernyös ugrás
.
hoszú tengeri lemerülés oxigén nélkül
halocinációs állapot eléréséig.
.
önfeledt vihorászás spontán
.
ezel meg van a végsöv tökély is
áaz élet újra szép
2011. dec. 9. 15:59
Este parkokban, ha kukkolsz szeretkező párokat, az nagyon jó tud lenni. vigyél magaddal zseblámpát, és amikor nagyon belejönek, sétálj el előttük, és világíts ráa scaj seggére. Tuti meglesz a hatása.
2013. febr. 18. 16:44
Kapcsolódó kérdések: