Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen színű legyen a fiú hálószobájának falai? Mely színek tetszenek nektek a legjobban?
Annyiramindegy.. most már ezen is parázni fogunk?
Nekem 8, csak azért mondjuk ne rózsaszín..
Kék esetleg vagy lila.
Te a szobája felszíne alapján szortírozol a pasik közt, vagy mi?
ez nincsen meghatározva, mindegy milyen színű. bár ha rózsaszín lenne, hülyén néznék..
Én az élénk színeket szeretem.Mondjuk narancssárga zölddel kombinálva:)
De ettől nem fogok jobban vagy kevésbé jobban szeretni valakit.
a baratomnak rozsaszin a fala,igaz nem o valasztotta a szint de lenyegtelen....
ettol meg ot szeretem a vilagon a legjobban!!!
Az én barátom szobájának színe világoskék...
De nem a szoba színe miatt szeretem őt...:)
"legyen egy két ruha szétdobálva"---->Szereted, ha sáfrányos színű gatyák vannak mindehol, meg kéthetes "illatos" zoknik, amelyektől a macskád kifingana a világkéményen?:D
"asztalon kis kupi"->Kávéfőző, Simson blokk, meg egy rakás könyv. Ez pl nálam.:D Az ilyet szereted?:D
"meg poszterek/képek a falon"---->versenyekről hozott oklevelek nem felelnek meg?:)
"meg fehér üres falak"--->az enyém speciel fehér, de az egyik falnál franciaágy meg íróasztal, a másiknál dobszerkó, zongora, szintetizátor, ajtó, a harmadiknál Trabant motorblokk meg ajtó az udvarra.:D Ne, mondd, hogy nem tetszene:D Ja, és a pc-t se felejtsük ki.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!