Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavar ha pattanasos?
Figyelt kérdés
Egy kamaszkorat elo fiun ha meglattok(lanyok) egy nagy pattanast akkor kiabrandit vagy nem erdekel kulonosebben?
Ihaz, hogy igenytelensegre utal?
2009. máj. 15. 18:09
1/5 anonim válasza:
engem nem zavarna. Ugyan már miért lenne igénytelen? Kamaszodik, ebben a korban sajnos ezzel meg kell küzdeni.
2/5 A kérdező kommentje:
Hat apukam szerint tobb pattanas no ha piszkalom az arcomat>ebbol gondoltam.De en irtorondanak erzem magam mikor az orromon van egy krumplinagysagu pattanas.
2009. máj. 15. 18:12
3/5 anonim válasza:
Figyelj!
Szeritnem az nem normállis, hogyha valakin nincsen pati,
szerintem úgy "szép" meg "jó" hogyha van egy fiún pati!
És nem érdekel különösebben!!És nem igénytelenség!
Nyugi ha iylennel küzdessz! Nem mindenkit ábrándít ki, meg hát a kamaszkor ezzel jár!
4/5 anonim válasza:
én is rühellem a pattanásokat, de hidd el, élete során szinte mindenki találkozik velük! engem egyáltalán nem zavar:) (mármint 1 fiún xD magamon annál inkább:D) a barátomnak is van néhanapján, dehát nem ő tehet róla:)
5/5 anonim válasza:
engem nem zavar ha pattanásos, mért zavarna.?
ez egy természetes dolog, majd vége lesz úgy is..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!