Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszene fiúk, ha a barátnőtök gitározna nektek? Valami laza kis dalt (nem nyálas), de elmondja benne, hogy szeret benneteket?
Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 22:25
11/23 anonim válasza:
Én odahánynék neki egyet utána, mert nem bírom a romantikus dalokat.
12/23 anonim válasza:
Milyen hangnemben fogsz játszani? :-)
13/23 A kérdező kommentje:
Lelkek Erdésze, ne legyél ilyen negatív!
2011. dec. 6. 22:33
14/23 anonim válasza:
Nem vagyok depis, nem azért. Csak gáznak tartom, de igaz, én nem képviselem a 99%-ot.
15/23 anonim válasza:
Én a romantikusabb rétegbe sorolom magam, de azt el se tudom képzelni, hogy viselném, ha egy csaj szerenádot adna. Felérne egy kasztrálással.
De Te ismered a pasid, lehet, hogy Ő örülne.
16/23 anonim válasza:
Nem érdekelne, mert manapság mindenki a gitárral vág fel. Le tudnak játszani két akkordot és máris rock sztárnak hiszik magukat. Az pedig el nem tudom képzelni, hogy egy csaj nem nyálas dalt játsszon le.
17/23 A kérdező kommentje:
Nem nyálas :). Magam sem vagyok egy nagy romantikaimádó lány létemre, de vannak dalok, amiknem a szövege tetszik, ezért gondoltam erre. Amúgy egyáltalán nem gondolom magam rocksztárnak, nem tanultam soha zenét, egy barátom tanított meg gitározni pár dal erejéig.
2011. dec. 6. 22:47
18/23 anonim válasza:
jól tennéd :D
http://www.youtube.com/watch?v=FBK75bUacss&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=qcShBzLIVwA
keresd a 7 különbséget :D
19/23 anonim válasza:
A gitár nem nőies, és inkább az éneklés a lényeg. He pl Mariah Carrey nekem énekelte volna az All I Want for Christmas c számot, ahogy a fekete-fehér klippben, akkor elolvadnék!
20/23 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszene!:)
Lehet, hogy meg is hatódnék.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!