Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek tetszene fiúk, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek tetszene fiúk, ha a barátnőtök gitározna nektek? Valami laza kis dalt (nem nyálas), de elmondja benne, hogy szeret benneteket?

Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 22:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
37%
Én odahánynék neki egyet utána, mert nem bírom a romantikus dalokat.
2011. dec. 6. 22:32
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Milyen hangnemben fogsz játszani? :-)
2011. dec. 6. 22:33
 13/23 A kérdező kommentje:
Lelkek Erdésze, ne legyél ilyen negatív!
2011. dec. 6. 22:33
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok depis, nem azért. Csak gáznak tartom, de igaz, én nem képviselem a 99%-ot.
2011. dec. 6. 22:35
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Én a romantikusabb rétegbe sorolom magam, de azt el se tudom képzelni, hogy viselném, ha egy csaj szerenádot adna. Felérne egy kasztrálással.

De Te ismered a pasid, lehet, hogy Ő örülne.

2011. dec. 6. 22:36
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem érdekelne, mert manapság mindenki a gitárral vág fel. Le tudnak játszani két akkordot és máris rock sztárnak hiszik magukat. Az pedig el nem tudom képzelni, hogy egy csaj nem nyálas dalt játsszon le.
2011. dec. 6. 22:39
 17/23 A kérdező kommentje:
Nem nyálas :). Magam sem vagyok egy nagy romantikaimádó lány létemre, de vannak dalok, amiknem a szövege tetszik, ezért gondoltam erre. Amúgy egyáltalán nem gondolom magam rocksztárnak, nem tanultam soha zenét, egy barátom tanított meg gitározni pár dal erejéig.
2011. dec. 6. 22:47
 18/23 anonim ***** válasza:
2011. dec. 6. 23:24
 19/23 anonim ***** válasza:
A gitár nem nőies, és inkább az éneklés a lényeg. He pl Mariah Carrey nekem énekelte volna az All I Want for Christmas c számot, ahogy a fekete-fehér klippben, akkor elolvadnék!
2011. dec. 7. 00:10
 20/23 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszene!:)

Lehet, hogy meg is hatódnék.

21f

2011. dec. 7. 05:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!