Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek csúnya vagyok? (kép)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csúnya vagyok? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. dec. 6. 20:40
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

hát nem vagy szép, őszintén. de tehetsz ellene, és még fiatal is vagy, nagyon sok lány megszépül huszonéves korára. amit meg mások is irtak már, a belső sokkal fontasabb! ennek ellenére azér számit a külső is. kicsit le kéne fogynod, és máris nem lenne semmi gond veled, és bízz magadban, érezd jól magad, és minden király lesz :)

22/f

2011. dec. 6. 23:47
 32/45 anonim ***** válasza:

1. Igazán tiszteletre méltó h kitetted a képedet.

2. Átlagosnak tűnsz, de normál testsúllyal az arcod is másképp nézne ki.

3. A testalkatodról csak nagyon csúnyákat tudnék mondani, így azt kihagyom.

Ha így vagy boldog akkor oké, de így nagyon lecsökkentek az esélyeid! Alapból a legtöbb csajt vonzónak találom szexuális értelemben, de ezen két kép alapján erősen mérlegelnek kéne!

Az őszinteség hasznos és tedd jó helyre!

2011. dec. 7. 01:02
 33/45 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is sportolj egy kicsit és táplálkozz egészségesebben. Látszik rajtad, hogy nem vagy boldog, önbizalomhiányos vagy. Sporttal, és csinosabb ruhákkal biztos jobban éreznéd magadat. Fel a fejjel :)

Én anno olyannnyira sportos ruhákban jártam, hogy szinte nem is látszott, hogy lány vagyok. (ez volt olyan 13 éves koromtól 20 éves koromig) Azóta lefogytam, csinosabban öltözöm, s mellettem van azóta egy csodálatos ember:)

2011. dec. 7. 06:19
 34/45 anonim ***** válasza:
tipp: 150 kiló.
2011. dec. 7. 10:35
 35/45 anonim ***** válasza:

Lelkek Erdeszé: Szerintem az oolyan idióta egoista senkikezt kellene kiírtani, mint amilyen te vagy. Semmivel nem vagy több enél a lánynál! És honnan veszed, hogy gyenge, lehet, hogy lekever neked egy hatamasat és elterülsz.

Az, hogy valaki csúnya, az az egészségében nem számít(most az arcot értem itt, nem a testet)

Küldj már magadról egy képet fa-szfej, mert így a monitor árnyékából könnyű pofázni....

2011. dec. 7. 11:24
 36/45 anonim ***** válasza:
*ennél
2011. dec. 7. 11:25
 37/45 anonim ***** válasza:
Ha hozzám simulna ez a test, áá de élvezném!!!
2011. dec. 7. 14:27
 38/45 anonim ***** válasza:
9%
Nagyon valószínű hogy jó ember lehet az akinek annyi önuralma sincs hogy odafigyeljen arra hogy néz ki. Szánalmas hogy ennyien védik meg azokat akik gyenge-jelleműek. A gyengeség alatt ezt értettem, de akár a testi gyengeséget is érthetjük alatta. A problémákat nem oldja meg az erőszak, én csupán állami-irányítású születésszabályozást követelek. Primitív és meghaladott álláspont az ellenség "kiírtását" követelni. Ilyen követelést nem én fogalmaztam meg, hanem sokkal inkább az általam hírdetett igazság ellenségei. Mit számít az hogy ki mondja ki az igazat? Basszus, valakinek ki kell mondania! Ha ettől fszfej vagyok, legyen. Bizonyos emberektől dicséretnek veszem.
2011. dec. 7. 17:58
 39/45 anonim ***** válasza:
Szerintem egy 33%-os okkal ért el csak ennyit...
2011. dec. 7. 19:21
 40/45 anonim ***** válasza:
alapból szép csaj lennél, de le kell fogynod
2011. dec. 7. 19:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!