Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi legyen? Össze vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen? Össze vagyok zavarodva.

Figyelt kérdés

Van egy jó barátom. 4 éve szeret, nem múlik el nála. Próbált mindehogy elfelejteni, volt hogy megbeszéltük, hogy akkor inkább nem is beszélünk, hátha kiver a fejéből. De nem ment. Többször pofára is ejtettem, sőt látta többször, hogy mással vagyok, fájt neki. Ezzel az volt a célom, hogy megutál átmenetileg, és kihabarodik belőlem. De ez se úgy jött össze, ahogy gondoltam.

Tulajdonképpen egy dolog zavar vele kapcsolatban, és az az életmódja. Családja nagyon rossz, cigizik, iszik, drogozik. Utóbbit miattam próbálja otthagyni több-kevesebb sikerrel. Viszont ez engem nagyon taszít. Főleg, hogy tudom, milyen iszonyatosan normális ember ő valójában. Nem egy túl helyes srác, de nem is csúnya. Majdnem minden nap beszélünk, viszonylag gyakran találkozunk is. Tulajdonképpen nem tudom lehetne-e belőle több, de nem merem megpróbálni se, mert az utána lévő helyzettől rettegek. Valamint ugye nem tolerálom a drogozást ilyen szinten. Nem tudom megmondani, mi az, ami mégis a pozitív irányba lök engem. Ugye nem a sajnálat?

Nem bírom tartani ezt az állapotot.

2011. dec. 6. 18:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Egész sok mindenen elgondolkodtattál, kitalálom, mit is akarok igazából, és azt is, hogy hogyan változtassak én is a hozzáállásomon. Köszi a válaszokat :)
2011. dec. 7. 16:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Nincs mit. Örülök, hogy segíthettem.
2011. dec. 7. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!