Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit gondolnátok egy ilyen nőről?
Most az öltözködésre gondolok konkrétan:
- Louis Vuitton nadrág,óra
- Gucci öv,csizma
- Chanel napszemüveg,karkötő
- Guess notebooktáska
- Bershka szoknya
- Tally Weijl felső
- Louis Vuitton diamond edition mobil
Szóval rí róla a pénz,a márka.
Szerintetek ez túl SOK?
Bocs, én egyszerűbb vagyok. Mi a pi-csa az a frenkizés? :D
Az olasz cuccok meg ott készülnek, ahol azok, amik olaszországban számítanak nem márkásnak....
Sosem értettem ezeket az embereket. Attól, hogy márkás még nem biztos, hogy jól is néz ki és attól, hogy turkáló, attól igenis nézhet ki nagyon jól!... Nem értem, hogy miért kell elverni ilyen dolgokra pénzt, amik feleslegesek....
Meg: A kínai mért lenne kacat? Azért, mert a hozzád hasonló kis márkaribancok nem képesek felvenni, mert kacat?
Lehet jobban öltözködöm, mint te. Rakj már fel egy képet egy napi szettedről (persze úgy, hogy rajtad van).
Csak vigyázz, nehogy kitakarjon a márkák fénye.
én turiból szedem a cuccaim, elég szépeket szedek össze 1-2-3 ezerért
ha több pénzem van akkor is. inkább elmegyek belőle kirándulni barátommal
a márkákért rajongó divatpinákat nem csípem...
nagyon nem
és lese sz@rom melyik cucc honnan mennyiért van :D
Nevetséges milyen indulatokat szül az emberi irigység.
Most nem azért, de sír a szátok, hogy a nők a pénzes faszikra mennek, de ti, akik nem vagytok azok, minden ismeretség nélkül ítélkeztek..
Nem a pénzetek miatt nem kelletek lóf*sznak sem, hanem mert irigyek és felszínesek vagytok. Tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!