Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon nőietlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon nőietlen az alakom?

Figyelt kérdés

Élőben szélesebb a csípőm, a kép nem adja át tökéletesen, de annyira azért nem nőies, mint a modelleknek stb. Fiúsnak érzem magam :(

15/L

[link]

2011. dec. 6. 16:45
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
annyira nem nőies,tipikus kislányos vékony alkatod van egyelőre,majd még valószínűleg változni fog
2011. dec. 8. 17:18
 32/41 93Mumus ***** válasza:
hát igen, egy 15 évestől mit vársz :)
2011. dec. 8. 17:26
 33/41 anonim ***** válasza:

Örülj, hogy ilyen alakod van,sokat fog még változni, sportolj sokat !

Amúgy megkérdezhetem mi az , ami nem tetszik az alakodban ???

Csúfolnak az alakod miatt ? mert ha nem nem értem miért lennél "depressziós" ?!

2011. dec. 8. 17:31
 34/41 anonim ***** válasza:
17.26 én nem várok semmit ő kérdezte milyen én válaszoltam,és még változni fog,de most mégis mit mondjak,manapság minden 2. kérdés hogy egy tizenéves fel rak egy képet,hogy milyen az alakja,mit lehet erre mondani?
2011. dec. 8. 17:36
 35/41 anonim ***** válasza:
hol van ez a nőietlentől..birom mikor valaki így rinyál..ugyanmáár milyen a modelleknek fujj
2011. dec. 8. 18:13
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

A modell alkat a legszebb.

Amúgy a kérdező is nagyon jól néz ki.

2011. dec. 9. 15:32
 37/41 anonim ***** válasza:
En eleg hasonloan nezek ki 20f
2012. jan. 8. 02:01
 38/41 anonim ***** válasza:
de beleélveznék a seggedbe
2012. jan. 24. 20:12
 39/41 anonim ***** válasza:
Sokan szeretnének ilyet én nem tartozom közéjük. nekem ez már nagyon formátlan.
2012. febr. 16. 20:20
 40/41 anonim ***** válasza:

Hűűűűűűűűűű!!!!

Álomszép és vadítóan szexi tested van!!!! A fél karomat odaadnám egy ilyen testért! ;)

A te tested abszolút nem fiús!!! Sőt, inkább nagyon nőies, illetve most még lányos. A lányos test kicsit izgatóbb mint a nőies mert még benne vannak a fiatalos vonások és a lágy formák! Ezek 20-25 éves korodra majd kimennek az alakodból, de addig vadítóan szép vagy!

Nekem hihetsz, értek hozzá! ;)

24F

2012. ápr. 4. 22:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!