Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek bejön egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejön egy lánynak ha ilyen hülyeségekről beszélek vele? (lent)

Figyelt kérdés

Hogy pl fosás, szarás, fingás, hányás, meg elég tapló a stílusom is, de az annyira nemis csak inkább ronda szavakkal beszélek.

Akár első beszélgetésnél is szóbahozom már ezeket. Meg a mi lenne ha kérdéseket. Pl.: mi lenne ha suliba fosnod kéne? :D

2011. dec. 6. 00:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Próbáld ki! De vedd fel az egészet és nyomd fel YouTubera.

De komolyan. Ha valaki odamegy hozzád és azzal indít, hogy "tegnap lefostam a csigalépcsőt!", jó néven vennéd?

Mármint nem te, hanem egy normális ember.

2011. dec. 6. 06:11
 12/15 A kérdező kommentje:
sztem rohognek rajta, nem szoktak igy odajonni hozzam. de en se masokhoz csak mar minimalis ismertseg utan.
2011. dec. 6. 10:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Elárulom neked, humoros formában ezek is beleférnek. Csak megfelelő dózisban, időben. Egy-egy ilyen ellövése kellően kultúrált formában bejön néha. Persze ehhez érezni kell, mikor jön jól ki a szituáció. Pl barátnőmmel voltam együtt, felém hajolt a számba lógott gyakorlatilag a haja. Megkérdezte nem zavar? Mondtam nem, csak mindjárt romantikusan pofán hánylak. Lehet így elmondva nem vicces, de akkor jót nevetett rajta (és ez a lényeg). Szerintem tehát a lényeg, jól időzítve belefér. De ne ez legyen csak a téma, mert az közönséges.
2011. dec. 6. 10:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Pfff ez most komoly? -.-"

Elég nagy lúzer lehetsz a lányok szemében ha így hódítod őket -.-"

25/L

2011. dec. 24. 17:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Hat az igazat megvallva ha nagyon bejossz egy lanynak/nonek beszelhetsz neki akarmirol csak legy hatarozott... Egyszer egy csajnak egesz nap a bepisilesrol beszeltem, meg hogy probalja ki blablabla mert epp nagyon vicces kedvemben voltam... Es hat teljesen oda volt meg vissza, es meg csak nem is egy buta lany volt.
2011. dec. 24. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!