Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondjuk 27 éves koráig egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjuk 27 éves koráig egy embernél hány szexuális partner a magyar átlag?

Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 00:11
1 2 3
 11/24 gfhhhhhhhhhhhhhhhh ***** válasza:

marha egyszerű: átlagolunk itt :)

22/F vagyok és 12 a létszám, nagy része egyéjszakás.

2011. dec. 6. 05:17
 12/24 anonim ***** válasza:

11 eddig, ebbol 2 egyejszakas, a tobbi pedig ilyen legalabb 1-2 honapos kapcsolatok

19/F

2011. dec. 6. 06:07
 13/24 anonim ***** válasza:

Hát, senki sem átlagot mond, csak a sajátját. Nekem 0 eddig, és házasságig nem is akarok senkivel.

22/F

2011. dec. 6. 09:27
 14/24 anonim ***** válasza:
22 vagyok,nekem 1 aki a vőlegyényem és valószínűleg nem is lesz más, csak Ő
2011. dec. 6. 09:38
 15/24 tetro ***** válasza:
7%
azt nem értem, hogy akinek csak egy és örökké csak egy lesz, az biztos benne, hogy ez minden amit megtapasztalhat, vagy amire vágyni fog egész életében? csak arra gondolok, hogy mi lesz, amikor 45évesen két gyerekkel elkezdtek majd gondolkozni, hogy valójában lehet ez mégsem olyan jó, lehet mással más milyen. aztán már csak a gondolattól is meginog az egész amit családnak hívtok.
2011. dec. 6. 12:37
 16/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, és szerinted mikor éri el az ember azt az állapotot, hogy végre megállapodhat? Soha, ezzel a több partneres dologgal csak magukat csapják be az emberek. 45 évesen, ha addig is szeretted a feleséged/férjed, azután is szeretned kell, a hűség bizony fontos dolog. Miért kéne az öregséggel automatikusan elveszíteni a szerelmet is? Ha meg nehezen mennek a dolgok, ne akarjon rögtön elválni, hanem tegyék rendbe a házasságukat!
2011. dec. 6. 12:54
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
utolsó előtti ez hülyeség,ez a kiélés dolog,előtted lévő válaszoló avgyok,egy emberrel feküdtem le egynek adtam a szüzességem,de többel jártam és hidd el van oka hogy azokkal nem feküdtem le,attól hogy nem fogok több f@szt mint kilincset nem leszek se kevesebb,se boldogtalanabb,se tapasztalatlanabb,annyi,hogy midnent egy emberrel próbálok ki,és attól hogy idősebb leszek,még szeretni fogom a férjemet mert eddig is szerettem,akik elválnak azok rosszul választottak ennyi,de én tudom hogy jól választottam
2011. dec. 6. 13:03
 18/24 anonim ***** válasza:
előző vagyok,és honnan tudhatod,hogy nem vele a legjobb? sehonnan nem de ha szeretsz valakit akkor, akkor minden vele a legjobb,és nem akarsz több százat kipróbálni
2011. dec. 6. 13:05
 19/24 tetro ***** válasza:
nekem ez azért hihetetlen... én ugyanezt gondoltam 18évesen. és nagyon jó volt ebben élni. de utólag azt gondolom, hogy sok mindent túlértékeltem, egyszerűen csak mert még nem láttam mást. és valahogy az összes barátommal így van. időnként beszélgetünk arról, hogy milyen volt soksok éve, és miket gondoltunk, és mindig nevetünk rajta. mert jó volt akkor nagyon, de semmit sem tudtunk, és egyszerűen minden kapcsolatnak vannak keretei, és nem tudsz mindent megtapasztalni. és sajnos egyetlen házasságot sem láttam, ami ezt kibírta volna.
2011. dec. 6. 13:24
 20/24 anonim ***** válasza:
Jaj, én se a kérdezőnek, hanem tetronak szántam a választ. 16. válaszoló vagyok.
2011. dec. 6. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!