Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Szerintetek milyen a mellem? Nől még majd? (kép lent)
2011. dec. 5. 22:21
11/26 anonim válasza:
Hát én meg lennék velük elégedve, tőlem panaszt nem hallanál az is biztos. :P
21F
12/26 anonim válasza:
Hű de merész vagy...
Am nem tudom, női szemmel csak azt tudom mondani, hogy az enyéim egy cseppet nagyobbak :D 15/L
14/26 anonim válasza:
Én azt mondom örülj,hogy iylen szépa formája és ilyen kerek. Az enyém kétszer akkora de hiába mert az alakja borzasztó:S nem lóg..de ilyen körte parizer:S
15/26 anonim válasza:
ment a like rá...
....öhm várj!
a Gyk-n nem lehet magát a klérdést likeolni:D
16/26 anonim válasza:
A babádnak elég lesz, és ahogy itt elnézem a hozzászólásokat: a fiúd sem fog majd panaszkodni.
18/26 anonim válasza:
How old are you? (hány éves vagy?)
19/26 anonim válasza:
mondj olyan nőt aki meg van elégedve a saját méreteivel... én még nem találkoztam olyannal... ha a pasidnak tetszik, akkor be kell vésni az agyadba, hogy igenis jók, és formásak... ha nincs pasid, akkor meg az itteni pozitív hozzászólásokból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!