Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Ti melyik csajt választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti melyik csajt választanátok?

Figyelt kérdés

1. Külső: Világosbarna-szőkés hosszú hajú, kék szem nagy mell, széles csípő, nagy mellek, kb.165 cm, kb. 55kg.

Belső: spontán, nagy társaságban néha megjátssza magát, simán kezdeményez fiúknál/akárkinél, hűséges(csak komoly kapcsolat) ,vicces, kedves, néha viccelődve kötekedik

Érdeklődés:2 évig úszott, szereti az állatokat, szeret olvasni, rap zene, szeret rajzolni (képregény szerűen)

2.Külső: Vállig érő sötétbarna haj, barna szem, husi a hason, kicsi mellek ( de nem szúnyogcsípés), kb.160 cm ,kb. 48 kg

Belső: makacs, ő is spontán, viccelődve kötekedős, kedves, visszahúzódóbb várja míg a fiú kezdeményez de jeleket ad, hirtelen haragú, hűséges (csak komoly kapcsolat)

Érdeklődés: lovagol 3 éve, rajzol, fotóz, imád idegen nyelvet tanulni, nála is a rap zene a nyerő

2011. dec. 5. 20:11
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Hát ha oda rakódik le a zsír...
2011. dec. 5. 20:27
 12/33 A kérdező kommentje:
Mondjuk úgy látom sokan leragadtak a külsőségeknél. Főleg a "nagy mell" résznél.
2011. dec. 5. 20:30
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ha az mondjuk egy viszonylag értelmes zenei irányzat, pl. alter, azt sem szeretem, de megértem, ha valakinek az tetszik.

A rap zene és minden, amit képvisel viszont fényévekre van attól, amit én jónak érzek. Ha azt hallom, hogy rap, akkor a tipikus "menő csávók" jutnak eszembe, a bűnözés, a trágárság, és a primitívség.

Tehát az én értékrendem, valószínűleg teljesen eltér az adott lányétól.

2011. dec. 5. 20:31
 14/33 anonim ***** válasza:
52%

20:25! 160 cm 148 kg és nem lehet dagi? :D

A rap zene a legfrankóbb. Aki emiatt rlítél valaki az önmagát minpősíti. Nekem a rock zenéről például az alkoholista üvöltözö kitetovált aggresszív emberek jutnak az eszembe. Most ezért ítéljem el aki hallgatja?

2011. dec. 5. 20:38
 15/33 A kérdező kommentje:
Értem, ez egy jó érvelés :) Viszont egy zenei irányzat szeretése (számomra)nem jelenti azt, hogy azonosulnak az emberek is vele....persze van ilyen.Viszont én inkább alteres vagyok meg pop-os de van egy dubsteppet kedvelő nagyon jó barátom akivel viszont az értékrendünk is megegyezik, meg ennek a két barátnőmnek hála sok rappes ismerősöm van (akik stúdiózni is járnak)akikkel mondjuk ha utcán találkozol ki nem nézed belőlük.Tudom,hogy ez csak az én véleményem és ez is csak egy véglet, mert egy ember nem szeret maga köré bunkó, züllött embereket gyűjteni és ezért én továbbra sem ítélek embereket a zenei ízlésük alapján mert nem ettől lesz valaki jobb vagy rosszabb. És most ne úgy vedd,hogy vitatkozom veled hanem úgy, hogy reagáltam az érvelésedre mindenféle rossz, hátsó szándék nélkül. :)
2011. dec. 5. 20:41
 16/33 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy én kezdtem bele a zene téma boncolgatásába de légyszi a kérdésre válaszoljatok :D
2011. dec. 5. 20:45
 17/33 anonim ***** válasza:

Nem ítélem el. Csak nem egyezik az értékrendünk, továbbá a rock kicsit több értéket és árnyalatot képes felmutatni SZERINTEM, mint a rap.

Valamint, nem szeretnék olyan lánnyal járni, akivel lenne egy ilyen állandó vitaforrás. Ugyanis a rap zenét két percnél tovább nem bírom elviselni, mert szimplán idegesít. Azt pedig nem akarom mondani a hölgynek, hogy "Kapcsold már ki azt a sz@rt!" Inkább nem is járok vele. De a fő ok még mindig a rap zene teljes értékrendjével van.

2011. dec. 5. 20:45
 18/33 anonim ***** válasza:
az első külsőre tökéletesnek tűnik! belsőleg már kevésbé, de a másik sem szimpatikusabb, szóval első!
2011. dec. 5. 20:53
 19/33 anonim ***** válasza:

És akkor csodálkoztok, hogy sok nő megműtteti magát és szőkére festik magukat akár jól áll nekik akár nem. Álszentek vagytok.

Bocsi az offért...

20/N

2011. dec. 5. 21:07
 20/33 anonim ***** válasza:
A másodiknál a makacsság egy kapcsolatban komoly problémát tud okozni!
2011. dec. 5. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!