Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti melyik csajt választanátok?
1. Külső: Világosbarna-szőkés hosszú hajú, kék szem nagy mell, széles csípő, nagy mellek, kb.165 cm, kb. 55kg.
Belső: spontán, nagy társaságban néha megjátssza magát, simán kezdeményez fiúknál/akárkinél, hűséges(csak komoly kapcsolat) ,vicces, kedves, néha viccelődve kötekedik
Érdeklődés:2 évig úszott, szereti az állatokat, szeret olvasni, rap zene, szeret rajzolni (képregény szerűen)
2.Külső: Vállig érő sötétbarna haj, barna szem, husi a hason, kicsi mellek ( de nem szúnyogcsípés), kb.160 cm ,kb. 48 kg
Belső: makacs, ő is spontán, viccelődve kötekedős, kedves, visszahúzódóbb várja míg a fiú kezdeményez de jeleket ad, hirtelen haragú, hűséges (csak komoly kapcsolat)
Érdeklődés: lovagol 3 éve, rajzol, fotóz, imád idegen nyelvet tanulni, nála is a rap zene a nyerő
Igen, ha az mondjuk egy viszonylag értelmes zenei irányzat, pl. alter, azt sem szeretem, de megértem, ha valakinek az tetszik.
A rap zene és minden, amit képvisel viszont fényévekre van attól, amit én jónak érzek. Ha azt hallom, hogy rap, akkor a tipikus "menő csávók" jutnak eszembe, a bűnözés, a trágárság, és a primitívség.
Tehát az én értékrendem, valószínűleg teljesen eltér az adott lányétól.
20:25! 160 cm 148 kg és nem lehet dagi? :D
A rap zene a legfrankóbb. Aki emiatt rlítél valaki az önmagát minpősíti. Nekem a rock zenéről például az alkoholista üvöltözö kitetovált aggresszív emberek jutnak az eszembe. Most ezért ítéljem el aki hallgatja?
Nem ítélem el. Csak nem egyezik az értékrendünk, továbbá a rock kicsit több értéket és árnyalatot képes felmutatni SZERINTEM, mint a rap.
Valamint, nem szeretnék olyan lánnyal járni, akivel lenne egy ilyen állandó vitaforrás. Ugyanis a rap zenét két percnél tovább nem bírom elviselni, mert szimplán idegesít. Azt pedig nem akarom mondani a hölgynek, hogy "Kapcsold már ki azt a sz@rt!" Inkább nem is járok vele. De a fő ok még mindig a rap zene teljes értékrendjével van.
És akkor csodálkoztok, hogy sok nő megműtteti magát és szőkére festik magukat akár jól áll nekik akár nem. Álszentek vagytok.
Bocsi az offért...
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!