Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, és szerintetek én mit tegyek, hogy felfigyeljen rám?
"kezdeményezni beszélgetést nem tudnék ahhoz nem vagyok elég bátor." Bocsánat de akkor mégis mit szeretnél?
Valaki járjon közben az érdekedben?
Tálcán kapd a sült galambot?
Neked kell odamenned valamilyen indokkal és megszólítani, ha ő erre képtelen. Ne légy nyuszi Mcfly :)
Szedd le az aksit a telódról + vedd kis a SIM et is. Amikor egyedül van. Menj oda és kérd meg, hogy segítsen összerakni, mert elejtetted és nem tudsz vele mit kezdeni. Utána már megy minden a maga útján. Ha meg nem tetszel neki, akkor összerakja és elmegy. Az is jó. Legalább nem sóvárogsz utána.
Ha nekem valaki odahozná a telóját, hogy tegyem bele a SIM-et, mert ő nem tudja hogy kell, lehet, hogy összeraknám, de már csak azért se érdekelne a csaj, mert ennyire azért kevés ember lehet síkhülye.. vagy tévedek? :XD
Legyél romantikus, írj neki levelet, amiben elhívod valahová. Ha egyedül van sebezhetőbb.. :D És szerintem meg is lepnéd egy ilyen húzással. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!