Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöhetek helyre egy ilyen után?
Egy lánnyal elég jóba lettem az utóbbi időben és azokat a jeleket is küldte felém, hogy akár lehetne valami komolyabb is. Tehát szépen alakult a dolog, és mivel már jó pár éve ismerjük egymást, én komolyabb érzelmeket kezdtem el táplálni iránta, mivel valószínűsítettem egyébként is, hogy csak idő kérdése, hogy összejöjjünk. Erre tegnap láttam, hogy facebookon kiírta, hogy kapcsolatban egy bizonyos személlyel.
Eléggé letörtem, és szemétségnek is érzem, hogy
1. nem is szólt nekem erről semmit, pedig a dolog valószínűleg azért már jó ideje alakult
2. miért küldött felém jeleket, ha nem is érdekeltem
Hogyan állhatnék talpra, mert sajnos eléggé beleéltem magam és nem szabtam határt az érzelmeimnek, egyszóval beleestem, mert ha tudom, hogy biztosan nem lehet semmi, akkor nem mentem volna el idáig....
próbáld meg elfelejteni ezt a dolgot,bár gondolom,h nagyon megbántott,mert tényleg *zemét húzás volt a részéről!
elhúzta előtted a mézesmadzagot,aztán meg lapát!
hát igen sok ilyen érzéketlen lány van,akik simán játszadoznak mások érzelmeivel gond nélkül!egyébként hány éves a csaj és te?
mást meg nem tudok mondani,minthogy fel a fejjel és próbálj meg továbblépni!
találsz majd normális csajt,csak nagyítóval keresd!:)
25n
11:36os vagyok.
azt hittem tizenéves csajról van szó.
egyébként meg úgy tűnik mégsem az a korrekt típus,nem gondolod?
Ezek szerint...
Csak azért rossz, mert már rég nem éreztem így lány iránt, úgyhogy ez most eléggé szíven ütött, de hát nem tudok mást tenni, mint továbblépni. Csak hát ez azért nehéz, mert mint írtam, már régóta ismerem és nagyjából most azonos a baráti körünk is...
én is jártam hasonlóképpen,na meg persze nem egyszerű ha a baráti kör közös,de ez van, nem tehetsz mást,tovább kell lépni!
Meglepően normális srácnak tűnsz,úgyhogy hajrá,fogsz találni magadnak olyan lányt,aki megérdemel téged!:)
Amúgy az is baj, hogy eddig ezen kívül egyszer volt olyan, hogy így éreztem, sajnos az sem jött össze. Az eddigi kapcsolataim viszont sajnos nem voltak az igaziak, pont az ilyen szintű érzések hiánya miatt:S
Egyébként meg igaz, hogy nem velem kell megbeszélnie, de így meg olyan, mintha csak tartalékban ott lettem volna, azt kész.
Vagy arra is gondoltam, hogy tényleg barátzónás volt a dolog, csak én szűrtem le rosszul a dolgokat...
Kérdező, sztem itt nem a lány a hibás. Jeleket küldött, na és? Ez maximum csak flört, már ha feltételezzük, hogy a jeleket nem te értetted félre, és tényleg azok voltak. Mióta tilos egy nőnek flörtölnie valakivel? Gáz akkor van, ha így, hogy kapcsolatban van, ugyanúgy flörtölget veled tovább. De amíg nincs valakije, miért ne tenné? Ez baromira semmit nem jelent ám így önmagában. Még ha elhívtad volna randira, és úgy lesz hirtelen kapcsolatban, még jogos lenne, a sérelmed.
Kicsit túlreagáltad a dolgot azt hiszem, ebben a világon semmi szemétség nincs. Nem ígért neked semmit, nem kérhetsz tőle számon semmit, egy flört még nagyon-nagyon messze van attól, hogy irányodba elköteleződjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!