Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék barátokat és barátnőt szerezni? 15F
Én is hasonló cipőbe járok nincsenek nagyon barátaim sulin kívül nem nagyon mozdulok ki és a rosztársaság miat akikel logtam 2008körül amiat elb@sztam párdolgot még akkoriban és változnék de nem nagyon de ismerkedni azért szoktam netten több kevesebb sikerrel
16/f
amúgy merre laksz ?
Az ilyen szürke egerekből lesznek a való életben a legnagyobb királyok! :)
Egyébként mivel suliba jársz, így nyilván suliban vagy a legnagyobb közösségben, mindenképpen ott kell kezdened a barátkozást, de ezt tekintheted alapnak. Később az osztálytársak barátai is a te barátaid lesznek, és mivel minden társaságban vannak lányok is, így egy idő után nem lesz nehéz barátnőre szert tenned. De a sulin kívül jobb kezdést nem nagyon tudok. Már lassan fél év lesz, mit csináltál eddig? Egy közös buli az osztálytársakkal sok mindent megváltoztat. Én is első bulimat a 9.-es új osztálytársaimmal töltöttem. Nincs semmi, ami úgy megpecsételne egy barátságot, mint a közös hányás:) szóval ne add fel!
Hajrá! ;)
Hittel és kitartással mindenen tudsz változtatni kedves barátom. Tudd mindig hogy ki vagy és hova tartasz az életben. Legyél határozott talpra esett és őszinte kellő vagánysággal, ha azt mondod 9-re ott vagy, 55-kor jó ha ott vagy! Ezek tapasztalt dolgok. Ezeket tudom tanácsolni, és szerintem lesz megfelelő barát és barátnő, csak lássák milyen vagy. Kitartás! A változás nem 5 perces folyamat. Nálam se 5 perc volt. 1 év.. KITARTÁS
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!