Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A facebook tényleg ilyen nagy szerepet tölt be a mai tinik életében?
Figyelt kérdés
Minden harmadik kérdés a facebook körül forog... facebook így, bejelöljem-e úgy, ha lájkol akkor dugna-e, megcsal-e a facebookon, stb.2011. dec. 4. 22:09
2/9 anonim válasza:
nem csak a tinik életében. :D 21f
3/9 anonim válasza:
Az egész egy nagy baromság, GET A LIFE!
4/9 anonim válasza:
mikor 15 voltam mindenki msn-ezett. Most meg ez van.
23F
5/9 anonim válasza:
Na igen, az msn.. :) az is "lejárt", majd ez is le fog, mindig jön valami újabb...
Egyébként lehet okosan is használni. Mióta ingyen lehet használni egyes szolgáltatóknál telefonról, én kb. sms helyett használom, mivel így ingyen van. Meg időben értesülök 1-1 eseményről (koncertek pl.). Kb ennyi a funkciója nálam, és ez így pont jó.
23/L
7/9 anonim válasza:
20 30 felett is nagyon sokan rákattannak.
8/9 anonim válasza:
Sajnos a média diktálta szenny világban a fészbúk is divat lett, pedig egy veszélyes és kifordult valami!
9/9 anonim válasza:
Csak azért utálom a facebookot, ahogy használják... félig kirakják a tinik a melleiket, aztán olvadoznak a mellesleg jó hozzászólásoktól, az állandó unatkozok és ezért kiírkálok hülyeség miatt kb az összes tininek, vagy idősebbnek a kiírását eltüntettem az üzenőfalról... és igen, nekik ez körül forog a világ, reggel, délben, suliban, vagy bugyiban... amit még utálok, a sok negatív hozzászólás, pl a forma 1-nél, ahol divatból utálnak egyes pilótákat, másokat pedig ez okból szeretnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!